Alaskan Husky

Alaskan Husky floor
Verenigde Staten

De Alaskan Husky is een kruising tussen de Siberische Husky en lokale honden uit Alaska. Het is de ultieme sleedehond. De Alaskan is letterlijk en figuurlijk gemáákt voor de sledehondensport en wordt ook voornamelijk voor dat doel gebruikt. De Alaskan Husky is wat groter en sneller dan de Siberische Husky. Hij is eigenlijk alleen gelukkig als hij kan werken.

Rasbeschrijving Alaskan Husky

 • Ras afkomst: Verenigde Staten

Schofthoogte

Van 45 tot 60 cm.

Gewicht

Van 18 tot 26 kg.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Alaskan Husky past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Alaskan Husky past .

 • Urinary U/C

  Urinary U/C

  Heb je het idee dat je hond niet zo makkelijk kan plassen? Bij urinewegproblemen kan je dierenarts een speciale voeding voorschrijven om de urinewegen te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Urinary S/O

  Urinary S/O

  Heb je het idee dat je hond niet zo makkelijk kan plassen? Bij urinewegproblemen kan je dierenarts een speciale voeding voorschrijven om zijn urinewegen te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Gastro Intestinal

  Gastro Intestinal

  Moet je hond regelmatig braken of heeft hij last van diarree? Bij maag- darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen kan je dierenarts een speciale voeding voorschrijven om de spijsvertering te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 5 Populaire namen voor de Alaskan Husky

Naam Voorkomend in Nederland
1. Taigo
2.1%
2.1%
2. Zen
2.1%
2.1%
3. Shunnnnnn
2.1%
2.1%
4. Zigge
2.1%
2.1%
5. Deamon
2.1%
2.1%

Alaskan Husky baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Alaskan Husky. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Alaskan Husky fokker of kennel.

Heb je al een Alaskan Husky pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Alaskan Husky het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies