Algemene Voorwaarden: Beoordeling

Royal Canin Nederland B.V. waardeert jouw mening over de ROYAL CANIN® gezonde voedingen op maat. Hieronder staan enkele tips en voorwaarden zodat we jouw review in behandeling kunnen nemen.

Om te garanderen dat iedereen zich aan de spelregels van de beoordelingen op ROYAL CANIN® gezonde voedingen houdt, kijken wij de reviews op een aantal punten na. Zo houden we de reviews nuttig voor andere gebruikers. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten: Beoordeel de gezonde voeding op basis van jouw eigen ervaring en die van jouw hond of kat. Geef aan welke specifieke kenmerken je bevallen of tegenvallen.

Alle ingezonden beoordelingen zijn onderworpen aan onze voorwaarden en kunnen zonder overleg en/of opgaaf van reden door Royal Canin Nederland B.V. geweigerd worden voor publicatie.

Royal Canin Privacy Statement

Royal Canin Nederland B.V. hecht veel waarde aan uw privacy en wil u daarom uitgebreid informeren over het beleid en de maatregelen die Royal Canin Nederland B.V. heeft genomen om uw privacy te beschermen. Dit doet Royal Canin Nederland B.V. opdat u vertrouwen heeft in de manier waarop Royal Canin Nederland B.V. omgaat met de door u aan ons verstrekte gegevens van uzelf (‘persoonsgegevens') en/of uw hond(en) en/of kat(ten) (‘huisdiergegevens') en begrijpt hoe Royal Canin Nederland B.V. uw persoonsgegevens gebruikt om u de beste producten en een optimale dienstverlening te bieden.

Royal Canin Nederland B.V is een dochteronderneming van Mars Incorporated. Dit privacybeleid is opgesteld in overeenstemming met het privacybeleid van Mars Incorporated. Het volledige Royal Canin - Mars Inc. Privacy Statement kunt u hier teruglezen:

Privacy Statement Mars Inc.