Bull Boxer

Bull Boxer floor
Groot-Brittannië

Dit type hond is ontstaan uit kruisingen van de Boxer en verschillende buldog- en bullterriërrassen. Het resultaat is in de meeste gevallen een prettig gestoorde mengelmoes die zijn eigenaar the best of both worlds biedt: een heuse atleet die een inbreker maar ook een vechtpartijtje niet uit de weg gaat.

Rasbeschrijving Bull Boxer

 • Ras afkomst: Groot-Brittannië

Kleur

In diverse kleuren.

Lichaam

Krachtig.

Schofthoogte

41 tot 53 cm.

Gewicht

17 tot 24 kg.

Vacht

Kortharig.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Bull Boxer past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Bull Boxer past .

NAAR DE VOEDINGSWIJZER

 • Medium Adult

  Medium Adult

  Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezond figuur.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dog Neutered Junior

  Medium Dog Neutered Junior

  Is je jonge hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je pup heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je pup op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dog Neutered Adult

  Medium Dog Neutered Adult

  Is je hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je gecastreerde hond heeft minder calorieën nodig terwijl de eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je middelgrote hond op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 5 Populaire namen voor de Bull Boxer

Naam Voorkomend in Nederland
1. Spike
16.7%
16.7%
2. Vriend
8.3%
8.3%
3. Yari
8.3%
8.3%
4. Yfke
8.3%
8.3%
5. Bo
8.3%
8.3%

Bull Boxer baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Bull Boxer. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Bull Boxer fokker of kennel.

Heb je al een Bull Boxer pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Bull Boxer het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies