Veelgestelde Vragen

 1. Wat is de actieperiode?
  De Royal Canin Gezonde Voeding Weken zijn actief van maandag 15 januari 2018 tot en met 11 februari 2018. Let wel op dat de actieperiode kan verschillen per dierenspeciaalzaak. Kijk hier voor een deelnemende dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt.

 2. Welke verkooppunten doen mee aan de actie?
  Klik hier voor de deelnemende verkooppunten.

 3. Doen de webshops ook mee met de Gezonde Voeding Weken?
  De Gezonde Voeding Weken zijn uitsluiten verkrijgbaar bij deelnemende dierenspeciaalzaken. Indien deze dierenspeciaalzaak ook over een webshop beschikt, kunnen de actieverpakkingen ook online te bestellen zijn. Dit wordt door de deelnemende dierenspeciaalzaak zelf bepaald.

 4. Wat is mijn actievoordeel?
  Elke deelnemende dierenspeciaalzaak bepaalt zelf het actievoordeel. Royal Canin heeft hier op geen enkele manier invloed op en distantieert zich hiervan.Informeer bij de deelnemende specialist bij jou in de buurt naar het actievoordeel.

 5. Welke  voedingen doen mee aan de actie?
  Per dierenspeciaalzaak kan het actieassortiment verschillen. Informeer bij een deelnemende dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt naar het actieassortiment.

 6. Kan ik ook deelnemen met de voedingen verkrijgbaar bij de dierenarts (=veterinaire voedingen)?
  Nee, veterinaire voedingen zijn uitgesloten van deelname. De actie is uitsluitend verkrijgbaar bij deelnemende dierenspeciaalzaken

 7. Heeft Royal Canin nog tips om mijn kat of hond gezond en fit te houden?
  Ja zeker! Royal Canin heeft voor kat en hond een aantal ‘Gezonde Starters’op een rijtje gezet. Gezonde spelletjes en tips die goed zijn voor het mentale en fysieke welzijn van kat en hond. Want naast een gezonde voeding is voldoende beweging essentieel. Wij wensen jou veel speelplezier!

  De gezonde starters

 8. Mijn vraag is nog niet beantwoord, met wie kan ik contact opnemen?
  Voor alle overige vragen wat betreft de Gezonde Voeding Weken kan je contact opnemen met Royal Canin Nederland via het contactformulier op www.royalcanin.nl

 

Vind een deelnemende dierenspeciaalzaak

Gezonde voeding weken 2018