Deense Boerderijhond

Deense Boerderijhond floor
Denemarken

Deze kleine rattenvanger ziet er uit als een Boerenfox maar behoort tot de rasgroep pinschers, schnauzers, molossers en sennenhonden. De Deens-Zweedse Boerderijhond is een felle dondersteen: hij is net zo slim als hij eruitziet. Dit erfhondje houdt huis en haard vrij van ratten, muizen en mollen maar ook van inbrekers.

Rasbeschrijving Deense Boerderijhond

 • Ras afkomst: Denemarken

Uiterlijke kenmerken van de Deense Boerderijhond

Herdershonden.

Kleur

In diverse kleuren.

Schofthoogte

Van 26 tot 30 cm

Gewicht

Van 12 tot 14 kg.

Type

Herdershonden.

Vacht

Kortharig.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Deense Boerderijhond past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Deense Boerderijhond past .

Om dit jaar extra gezond van start te gaan, introduceert Royal Canin de Gezonde Voeding Weken. Van 15 januari t/m 11 februari 2018 profiteer je bij deelnemende speciaalzaken van voordeel op ROYAL CANIN® voedingen.

PROFITEER DIRECT VAN GEZOND VOORDEEL

 • Medium Adult

  Medium Adult

  Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezond figuur.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dog Senior Consult Mature - vanaf 7 jaar

  Medium Dog Senior Consult Mature - vanaf 7 jaar

  Zou je middelgrote oudere hond wel wat vitaler kunnen? Vanaf 7 jaar kan hij al de eerste ouderdomsverschijnselen krijgen. De dierenarts kan dan een speciale voeding adviseren om de gezondheid van je oudere hond te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Urban Life Junior Large Dog

  Urban Life Junior Large Dog

  Je stadse pup is gezond, toch? Of zou hij in het stressvolle stadsleven met alle prikkels en uitlaatgassen wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Urban Life Junior Large Dog van ROYAL CANIN® speciaal ontwikkeld voor de pup die in de stad leeft. Het ondersteunt het herstelvermogen en verbetert het aanpassingsvermogen.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 5 Populaire namen voor de Deense Boerderijhond

Naam Voorkomend in Nederland
1. Puck
18.2%
18.2%
2. Senna
9.1%
9.1%
3. Gasten
9.1%
9.1%
4. Alfie
9.1%
9.1%
5. Boy
9.1%
9.1%

Deense Boerderijhond baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Deense Boerderijhond. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Deense Boerderijhond fokker of kennel.

Heb je al een Deense Boerderijhond pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Deense Boerderijhond het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies