ROYAL CANIN® Digestive Care

Digestive Care - kattenvoer voor een gezonde spijsvertering van volwassen katten van 1 tot 7 jaar

Digestive Care Digestive Care floor
Verkrijgbaar in 400g, 2kg, 4kg en 10kg

Je kat is gezond, toch? Of is haar ontlasting misschien wat wisselend? Digestive Care van ROYAL CANIN® ondersteunt een gezonde spijsvertering en draagt bij aan een betere ontlasting.

 • Minder ontlasting
 • Stimuleert het kauwen
De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Belangrijkste kenmerken

Minder ontlasting

Minder ontlasting

Hoog verteerbare ingrediënten ondersteunen de spijsvertering en een gunstige darmflora wat de kwaliteit van de ontlasting helpt te verbeteren.

Stimuleert het kauwen

Stimuleert het kauwen

De ringvormige brok helpt je kat rustiger te eten en het kauwen te stimuleren.

Voedingstabel

Voedingstabel voor deze unieke brok

Ingrediënten

Samenstelling

Isolaat van plantaardige eiwitten*, tarwemeel, rijst, gedehydreerde vis, dierlijke vetten, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, maïsmeel, plantaardige vezels, cichoreipulp, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (0.3%), psylliumschil en psylliumzaden (0.2%)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A (IE/kg) 17.000
Vitamine D3 (IE/kg) 900
E1 (ijzer) (mg/kg) 41
E2 (jodium) (mg/kg) 4,1
E4 (koper) (mg/kg) 12
E5 (mangaan) (mg/kg) 53
E6 (zink) (mg/kg) 159

Technologische toevoegingsmiddelen

Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (g/kg) 10
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Conserveermiddelen

Antioxidanten

Analytische bestandsdelen

Ruw vet (%) 15
Ruwe as (%) 7,5
Ruwe celstof (%) 2,2
Ruw eiwit (%) 38

Slechte kwaliteit ontlasting?
Heeft je kat veel ontlasting van een slechte kwaliteit? Dit kan erop wijzen dat je kat haar voeding niet goed verteert. Katten eten het liefst meerdere kleine porties gedurende de dag. Maar ze kunnen een grote hoeveelheid voeding in een hele snelle tijd opeten. Dat kan hun spijsvertering behoorlijk verstoren. Daarnaast kan het snel doorslikken van de brokjes, zonder kauwen, leiden tot het oprispen van de voeding.

Dubbele werking
Digestive Care van ROYAL CANIN® is een uitgebalanceerde voeding die helpt de gezonde spijsvertering te ondersteunen. Het heeft een dubbele werking. Het is aan de ene kant makkelijk te verteren. En aan de andere kant bevorderen de ringvormige brokjes het kauwen. Hierdoor eten katten rustiger, wat ook weer goed is voor hun vertering. Een betere vertering zorgt weer voor een effectiever opname van de voedingsstoffen. Minder en betere ontlasting is het resultaat. 
 

Beoordeling: 4/5 1

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® Digestive Care?

Schrijf beoordeling

 • Prijs-kwaliteit verhouding
  Prijs-kwaliteit verhouding: 4/5
 • Acceptatie door mijn huisdier
  Acceptatie door mijn huisdier: 4/5
 • Verkrijgbaarheid van het product
  Verkrijgbaarheid van het product: 4/5

Goed effect op de ontlasting en spijsvertering

We gebruiken dit product nu enige tijd voor onze ragdoll kater van 2 jaar. Hij had snel last van onvaste ontlasting en overgeven. Ook had hij de neiging om alle brokjes zonder te kauwen naar binnen te schrokken.
We zien hem met dit voer veel meer kauwen op de brokjes. Ook het overgeven komt vrijwel niet meer voor en de ontlasting is een stuk vaster. De voeding ruikt lekker, onze kater moest wel even wennen bij het overstappen. Viel er niet direct op aan, maar eet het nu goed. De voeding is bij onze dierenspeciaalzaken niet altijd goed te krijgen, zeker niet in groot verpakking, daarom bestel ik het online.