Épagneul de Saint-Usuge

Épagneul de Saint-Usuge floor
Frankrijk

Deze jachthond met golvend, halflang haar werd voor uitsterven behoed door de Franse priester Robert Billard. Deze hondenliefhebber zette een allround jachthond (terug) op de wereld. De Epagneul de Saint Usuge is zeer gericht op zijn baas. In combinatie met zijn leergierigheid en intelligentie levert dit een fijne gezinshond op.

Rasbeschrijving Épagneul de Saint-Usuge

 • Ras afkomst: Frankrijk

Uiterlijke kenmerken van de Épagneul de Saint-Usuge

Jachthonden.

Schofthoogte

Reu: 45-33 cm. Teef: 41-49 cm.

Gewicht

13-23 kg.

Type

Jachthonden.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Épagneul de Saint-Usuge past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Épagneul de Saint-Usuge past .

NAAR DE VOEDINGSWIJZER

 • Medium Adult

  Medium Adult

  Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezond figuur.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dog Neutered Adult

  Medium Dog Neutered Adult

  Is je hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je gecastreerde hond heeft minder calorieën nodig terwijl de eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je middelgrote hond op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dog Senior Consult Mature

  Medium Dog Senior Consult Mature

  Zou je middelgrote oudere hond wel wat vitaler kunnen? Vanaf 7 jaar kan hij al de eerste ouderdomsverschijnselen krijgen. De dierenarts kan dan een speciale voeding adviseren om de gezondheid van je oudere hond te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Épagneul de Saint-Usuge baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Épagneul de Saint-Usuge. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Épagneul de Saint-Usuge fokker of kennel.

Heb je al een Épagneul de Saint-Usuge pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Épagneul de Saint-Usuge het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies