Épagneul de Saint-Usuge

Épagneul de Saint-Usuge floor
Frankrijk

Deze jachthond met golvend, halflang haar werd voor uitsterven behoed door de Franse priester Robert Billard. Deze hondenliefhebber zette een allround jachthond (terug) op de wereld. De Epagneul de Saint Usuge is zeer gericht op zijn baas. In combinatie met zijn leergierigheid en intelligentie levert dit een fijne gezinshond op.

Rasbeschrijving Épagneul de Saint-Usuge

 • Ras afkomst: Frankrijk

Uiterlijke kenmerken van de Épagneul de Saint-Usuge

Jachthonden.

Schofthoogte

Reu: 45-33 cm. Teef: 41-49 cm.

Gewicht

13-23 kg.

Type

Jachthonden.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Épagneul de Saint-Usuge past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Épagneul de Saint-Usuge past .

 • Sensitivity Control

  Sensitivity Control

  Is je hond overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen? Dan kan je dierenarts een speciale dieetvoeding adviseren die de kans op intolerantie voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen vermindert.

  Bekijk productpagina
 • Relax Care Medium

  Relax Care Medium

  Je hond is gezond, toch? Of is hij wel eens gespannen in een veranderende omgeving? Relax Care Medium van ROYAL CANIN® is een speciale gezonde voeding die je hond helpt zich ontspannen te voelen.

  Bekijk productpagina
 • Mobility C2P+ (natvoer)

  Mobility C2P+ (natvoer)

  Komt je hond niet meer zo makkelijk zijn mand uit? Heeft hij moeite om bij te blijven met uitlaten? Dan kan je dierenarts speciale voeding adviseren die bijdraagt aan de ondersteuning van gezonde gewrichten.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Épagneul de Saint-Usuge baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Épagneul de Saint-Usuge. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Épagneul de Saint-Usuge fokker of kennel.

Heb je al een Épagneul de Saint-Usuge pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Épagneul de Saint-Usuge het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies