Épagneul de Saint-Usuge

Épagneul de Saint-Usuge floor
Frankrijk

Deze jachthond met golvend, halflang haar werd voor uitsterven behoed door de Franse priester Robert Billard. Deze hondenliefhebber zette een allround jachthond (terug) op de wereld. De Epagneul de Saint Usuge is zeer gericht op zijn baas. In combinatie met zijn leergierigheid en intelligentie levert dit een fijne gezinshond op.

Rasbeschrijving Épagneul de Saint-Usuge

 • Ras afkomst: Frankrijk

Uiterlijke kenmerken van de Épagneul de Saint-Usuge

Jachthonden.

Schofthoogte

Reu: 45-33 cm. Teef: 41-49 cm.

Gewicht

13-23 kg.

Type

Jachthonden.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Épagneul de Saint-Usuge past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond een voeding op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Épagneul de Saint-Usuge past

 • Medium Adult

  Medium Adult

  Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezond figuur.

  Bekijk productpagina
 • Medium Junior

  Medium Junior

  Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze snelle groeifase ondersteuning voor zijn weerstand nodig hebben? Medium Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup in de eerste 12 maanden te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dermacomfort

  Medium Dermacomfort

  Je hond is gezond, toch? Of zou zijn huid wel wat glanzender mogen? Medium Dermacomfort van ROYAL CANIN® is een speciale gezonde voeding die het behoud van een gezonde huid ondersteunt.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Épagneul de Saint-Usuge baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Épagneul de Saint-Usuge. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Épagneul de Saint-Usuge fokker of kennel.

Heb je al een Épagneul de Saint-Usuge pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Épagneul de Saint-Usuge het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies