Bij Royal Canin®, doen we alles voor hond & kat.

ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy

German Shepherd Puppy - Rasspecifiek hondenvoer voor Duitse Herder pups tot 15 maanden

German Shepherd Puppy German Shepherd Puppy floor
Verkrijgbaar in verpakking van 3kg en 12kg

Je Duitse Herder pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Zijn immuunsysteem is immers nog niet ontwikkeld. German Shepherd Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup de eerste 15 maanden te ondersteunen.

 • Ondersteunt de natuurlijke afweer
 • Optimale spijsvertering
 • Ondersteuning van de botten en gewrichten
 • Exclusieve brok
De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Belangrijkste kenmerken

Ondersteunt de natuurlijke afweer

Ondersteunt de natuurlijke afweer

De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Dankzij een gepatenteerd* complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) helpt GERMAN SHEPHERD PUPPY de natuurlijke afweer van je pup te ondersteunen.*Frankrijk, patent nr. EP1146870.

Optimale spijsvertering

Optimale spijsvertering

De exclusieve combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.*) en prebiotica (FOS, MOS) draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting.Voor extra ondersteuning van de spijsvertering van de Duitse Herder pup.

Ondersteuning van de botten en gewrichten

Ondersteuning van de botten en gewrichten

GERMAN SHEPHERD PUPPY draagt bij aan de ondersteuning van de botten en gewrichten van de Duitse Herder pup, dankzij een aangepast calcium- en fosforgehalte. Deze exclusieve formule helpt het ideale gewicht te behouden.

Exclusieve brok

Exclusieve brok

De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn afgestemd op de Duitse Herder pup.

Voedingstabel

Voedingstabel voor deze unieke brok

Ingrediënten

Samenstelling

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, tarwemeel, maïsmeel, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, visolie, mineralen, sojaolie, Fructi-Oligo-Sacchariden (0,34%), psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden: 0,05%), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), extracten uit gist (bron van bètaglucanen), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A (IE/kg) 30.500
Vitamine D3 (IE/kg) 800
Vitamine E (mg/kg) 620
E1 (ijzer) (mg/kg) 38
E2 (jodium) (mg/kg) 3,8
E4 (koper) (mg/kg) 12
E5 (mangaan) (mg/kg) 49
E6 (zink) (mg/kg) 128
E8 (selenium) (mg/kg) 0,08

Technologische toevoegingsmiddelen

Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (g/kg) 10

Sensoriële toevoegingsmiddelen

Yucca-extract (mg) 125
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Conserveermiddelen

Antioxidanten

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 30
Ruw vet (%) 16
Ruwe as (%) 7,3
Ruwe celstof (%) 2,7
Calcium (g) 1,26
Fosfor (g) 1

IJzersterk maar gevoelig
Duitse Herders zijn sterk, levendig en ondernemend. Ook als ze nog een pup zijn. Speciaal voor je nog opgroeiende Duitse Herder hebben we German Shepard Junior van ROYAL CANIN® ontwikkeld.

IJzersterk maar gevoelig
De trouwe Duitse Herder is een uitstekende waakhond, maar ook als reddingshond heeft hij zijn sporen wel verdiend. Hij is kalm, evenwichtig en vol zelfvertrouwen. Zijn neus herkent 500.000 verschillende geuren, terwijl de mens er slechts 4000 kan herkennen. Maar hoe ontzettend sterk de Duitse Herder ook is, hij is heel gevoelig. Hij heeft namelijk een gevoelige spijsvertering, een gevoelig immuunsysteem en een gevoelige huid. 

Beoordeling: 5/5 1

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy?

Schrijf beoordeling

 • Acceptatie door mijn huisdier
  Acceptatie door mijn huisdier: 4/5
 • Prijs-kwaliteit verhouding
  Prijs-kwaliteit verhouding: 4/5
 • Verkrijgbaarheid van het product
  Verkrijgbaarheid van het product: 4/5

Een wonder

Rex is 11 maanden en at eerst GEEN droogvoer. Alleen uit blik. Daarom durfdenwij ook geen dure brokken te kopen. Ik heb het toch gedaan omdat de hondenschool dit aanbeveelt. Rex at heel zijn bord in een keer leeg zonder probleem! Hij is echt kieskeurig en hij vind deze brokken toch lekker! Ik ben heel tevreden over Royal canin en Rex ook.