De Beagle

Energiek met een goede eetlust

Energie, uithoudingsvermogen en goede eetlust zijn hoofdkenmerken van de Beagle. Voldoende beweging is dan ook niet alleen belangrijk als uitlaatklep maar ook om zijn gewicht op peil te houden. De rasspecifieke voeding van ROYAL CANIN® helpt jouw Beagle op gewicht te blijven en ondersteunt ook zijn botten en gewrichten. Zelfs de vorm van de brok is afgestemd op de voedingsbehoefte van de Beagle.

Bekijk alle hondenrassen

 

Ontdek onze unieke voeding voor de Beagle

Ideaal gewicht

De Beagle staat bekend om zijn neiging tot overgewicht en heeft een gezonde eetlust. Door deze combinatie is een aangepaste samenstelling belangrijk. Beagle Adult heeft een gematigd energiegehalte, terwijl een specifi eke samenstelling van vezels het hongergevoel helpt te verminderen.

Ondersteunt de botten en gewrichten

Deze voeding helpt de gezondheid van de botten en gewrichten te ondersteunen. De formule is verrijkt met EPA & DHA, glucosamine en chondroïtine. Verrijkt met EPA en DHA.

Gecontroleerde voedingsinname

De exclusieve vorm van de brok helpt de snelheid van de voedselinname te beperken en stimuleert het kauwen. Daarnaast bevat deze formule een combinatie van vezels die helpt het verzadigingsgevoel te stimuleren.

 

Win een gepersonaliseerde Fatboy

Van maandag 8 oktober tot en met zondag 4 november 2018 kun je kans maken op een gepersonaliseerde Fatboy voor je hond bij aankoop van een verpakking ROYAL CANIN® rasspecifieke voeding.

Lees meer over deze winactie