De Chihuahua

Kieskeurig en temperamentvol

Hoe klein de Chihuahua ook is, in moed doet hij niet onder voor andere honden. Sterker nog, deze temperamentvolle, levendige en trotse hond is voor zijn soortgenoten soms best imponerend.

Maar Chihuahua’s zijn ook lief, aanhankelijk en compleet toegewijd aan hun baasjes. Aan deze alerte, kleine held heb je een trouwe vriend.

Maak kans op een gepersonaliseerde Fatboy

Van maandag 8 oktober tot en met zondag 4 november 2018 kun je kans maken op een gepersonaliseerde Fatboy voor je Chihuahua bij aankoop van een verpakking ROYAL CANIN® rasspecifieke voeding.

Win een gepersonaliseerde FATBOY

Wat maakt jouw Chihuahua uniek?

#1Zijn alertheid

Niets ontgaat je Chihuahua, hij is altijd sensitief en alert. Om zo scherp te blijven heeft hij voldoende energie nodig.

#2Zijn kieskeurigheid

Je Chihuahua is een echte fijnproever. Je kunt hem niet zomaar iets voorschotelen.

#3Zijn kleine en fijne bouw

Van de kleinste hond ter wereld zijn ook de kaken zeer fijn gebouwd. Extra aandacht voor het gebit van je Chihuahua is daarom belangrijk.

Lees meer over de Chihuahua

Ontdek onze unieke voeding voor de Chihuahua

Speciale brok voor de Chihuahua

De vorm en het formaat van de brok is speciaal aangepast aan de kaken van je Chihuahua en helpt de vorming van tandsteen te verminderen.

Bijzonder smakelijk

Extra smakelijke brok door de speciale samenstelling en zorgvuldig geselecteerde aroma's.

Minder ontlasting en minder geurtjes

Ondersteunt de spijsvertering en een gunstige darmflora wat de kwaliteit van de ontlasting helpt te verbeteren en geurtjes vermindert.

 

Win een gepersonaliseerde Fatboy

Van maandag 8 oktober tot en met zondag 4 november 2018 kun je kans maken op een gepersonaliseerde Fatboy voor je hond bij aankoop van een verpakking ROYAL CANIN® rasspecifieke voeding.

Lees meer over deze winactie