De Duitse Dog

De grote vriendelijke reus

Het lijkt misschien niet zo maar deze reus is niet gebouwd voor intensieve lichamelijke inspanning. Door zijn indrukwekkende grootte heeft jouw Duitse Dog specifieke behoeften. Zo hebben zijn spieren veel energie nodig en zijn botten en gewrichten extra ondersteuning.

Daarom is de rasspecifieke voeding van ROYAL CANIN® precies afgestemd op de voedingsbehoeften van jouw Duitse Dog. Zelfs de brok is aangepast aan zijn grote kaken.

Bekijk alle hondenrassen

 

Ontdek onze unieke voeding voor de Duitse Dog

Exclusieve brok

De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn aangepast op de Duitse Dog: de brok zorgt ervoor dat de snelheid van de het kauwen. voedselinname wordt vermindert en stimuleert

Ondersteunt de botten en gewrichten

Deze specifieke formule helpt gezonde botten en gewrichten te ondersteunen en helpt het ideale gewicht te behouden. Verrijkt met EPA & DHA.

Geconcentreerde energie

Het energieniveau in Great Dane Adult voldoet aan de behoefte van de Duitse Dog, zonder de maag te overbelasten. Het is belangrijk om de maaltijden over ten minste 2 maaltijden per dag te verdelen om het risico op maagkanteling te beperken.

 

Win een gepersonaliseerde Fatboy

Van maandag 8 oktober tot en met zondag 4 november 2018 kun je kans maken op een gepersonaliseerde Fatboy voor je hond bij aankoop van een verpakking ROYAL CANIN® rasspecifieke voeding.

Lees meer over deze winactie