ROYAL CANIN® Sensitivity Control (eend met rijst - natvoer)

Sensitivity Control (eend met rijst - natvoer) - dieet natvoer voor als je volwassen hond gevoelig is voor bepaalde voedingsstoffen

Sensitivity Control (eend met rijst - natvoer) Sensitivity Control (eend met rijst - natvoer) floor
Blik: 420 g

Is je hond overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen? Dan kan je dierenarts een speciale dieetvoeding adviseren die de kans op intolerantie voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen vermindert.

De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Voedingstabel

Voedingstabel voor deze unieke brok

Ingrediënten

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, suikers, geselecteerde eiwitbron: eend (51%), geselecteerde bron van koolhydraten: rijst (15%)

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A (IE/kg) 2.500
Vitamine D3 (IE/kg) 220
E1 (ijzer) (mg/kg) 8
E2 (jodium) (mg/kg) 0,7
E4 (koper) (mg/kg) 2,5
E5 (mangaan) (mg/kg) 10
E6 (zink) (mg/kg) 38

Technologische toevoegingsmiddelen

Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (g/kg) 2,5
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 9
Ruw vet (%) 7
Ruwe as (%) 2,6
Ruwe celstof (%) 1,2
Vochtgehalte (%) 68
Essentiële vetzuren: Linolzuur (%) 1,9

Voedselintolerantie

Merk je dat jouw hond zich vaker krabt? Bijt hij vaak in zijn vacht? Is hij wel eens winderig? Dan kan je hond een voedselintolerantie hebben. Het komt niet zo vaak voor en het is zelden gevaarlijk voor je hond. Maar wel vervelend. Hij kan er namelijk veel last van hebben. Als je er de tijd voor neemt om uit te vinden wat de oorzaak is en over gaat op de juiste voeding, dan kan je hond nog jarenlang van een gezond leven genieten.

Speciale dieetvoeding van de dierenarts

ROYAL CANIN® Sensitivity Control is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen of ingrediënten te verminderen. Daarnaast ondersteunt het de barrièrefunctie van de huid. ROYAL CANIN® Sensitivity Control is een uitgebalanceerde, volledige dieetvoeding die jouw hond zijn leven lang kan eten.

Beoordeling: 0/5 0

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® Sensitivity Control (eend met rijst - natvoer)?

Schrijf beoordeling