ROYAL CANIN® Sensitivity Control (kip met rijst - natvoer)

Sensitivity Control (kip met rijst - natvoer) - dieet natvoer voor als je volwassen hond gevoelig is voor bepaalde voedingsstoffen

Sensitivity Control (kip met rijst - natvoer) Sensitivity Control (kip met rijst - natvoer) floor
Blik: 420g

Is je hond overgevoelig voor bepaalde voeding? Dan kan je dierenarts een speciale dieetvoeding adviseren die de kans op intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen vermindert.

  • Unieke eiwitbron
  • Voedt de huid
  • Bevordert de spijsvertering
De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Belangrijkste kenmerken

Unieke eiwitbron

Unieke eiwitbron

Kip en rijst zijn zelden betrokken bij een voedingsallergie en zijn zeer goed verteerbaar, hierdoor is de kans op een reactie bij je hond klein.

Voedt de huid

Voedt de huid

Voedt de huid en helpt de barrièrefunctie te versterken.

Bevordert de spijsvertering

Bevordert de spijsvertering

Specifieke zeer goed verteerbare voedingsstoffen en prebiotica dragen bij aan een optimale spijsvertering en een gunstige darmflora.

Ingrediënten

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten (52% kip), granen (12% rijst), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, suiker

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine D3 (IE/kg) 135
E1 (ijzer) (mg/kg) 14
E2 (jodium) (mg/kg) 0,65
E4 (koper) (mg/kg) 4,5
E5 (mangaan) (mg/kg) 4,5
E6 (zink) (mg/kg) 44
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 8,5
Ruw vet (%) 6
Ruwe celstof (%) 1
Ruwe as (%) 2

Voedselintolerantie
Heeft je hond regelmatig jeuk, huidontstekingen of oorpijn? Heeft hij maag- en darmproblemen zoals winderigheid, diarree en braken? En dat na het eten van bepaalde voeding? Dan kan dit wijzen op een voedselintolerantie. Het komt niet zo vaak voor en het is zelden gevaarlijk voor je hond. Maar hij kan er veel last van hebben. Als je de tijd neemt om uit te vinden wat de oorzaak is en overgaat op de juiste voeding, dan kan je hond nog jarenlang van een gezond leven genieten.

Speciale dieetvoeding van de dierenarts
Sensitivity Control Diet van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen of ingrediënten te verminderen. Het is een uitgebalanceerde, volledige dieetvoeding die je je hond zijn leven lang kunt geven. Het vermindert de kans op voedselintolerantie en versterkt de barrièrefunctie van de huid. Het draagt bij aan een gezonde vacht en een glanzende huid.

Beoordeling: 0/5 0

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® Sensitivity Control (kip met rijst - natvoer)?

Schrijf beoordeling