De Pers

Zachtaardige majesteit

De lange vacht van jouw Pers verdient extra zorg en aandacht. Wist je dat ze daar wel 30 uur per week mee bezig is? Met de rasspecifieke voeding van ROYAL CANIN® help je haar een handje. Deze voeding verzorgt de lange glanzende vacht en helpt de spijsvertering om haarballen te verminderen. Zelfs de vorm van het brokje is speciaal voor haar aangepast.

Bekijk alle raskatten

 

Ontdek onze unieke voeding voor de Pers

Speciale brok voor de kortschedelige kaak van de Pers

Dit speciaal ontworpen amandelvormige brokje van optimaal formaat is gemakkelijk door de Perzische kat op te pakken en te kauwen.

Gezondheid van de lange vacht

Een exclusief complex van voedingsstoffen helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen, en helpt de gezondheid van de huid en de schoonheid van de vacht in stand te houden. Verrijkt met Omega-3 en Omega-6 vetzuren.

Vermindering van haarbalvorming

Een specifieke combinatie van voedingsvezels (waaronder psyllium, dat rijk is mucilage) helpt op natuurlijke wijze de darmpassage te stimuleren. Het helpt ingeslikt haar uit te scheiden en vermindert de vorming van haarballen.

 

Royal Canin Verkooppunten

De gezonde voeding op maat van ROYAL CANIN® voor jouw kat is uitsluitend verkrijgbaar bij gespecialiseerde verkooppunten zoals de dierenspeciaalzaak of tuincentra.

Bekijk verkooppunten