Sphynx

Fascinerend en ondeugend

De Sphynx ziet er naakt uit, maar haar huid is toch echt bedekt met fijne donshaartjes. Dit heeft niet alleen invloed op de verzorging maar ook isolatie. Jouw Sphynx heeft een verhoogde energiebehoefte om zich warm te kunnen houden. De rasspecifieke voeding van ROYAL CANIN® bevat voedingsstoffen die de kenmerken van jouw Sphynx ondersteunen. Zelfs de vorm van het brokje is speciaal voor haar aangepast.

Bekijk alle raskatten

Ontdek onze unieke voeding voor de Sphynx

Speciale brok voor de kaak van Sphynx

Dit speciaal ontworpen dikke, driehoekige brokje is aangepast aan de kaak van de Sphynx. De brok stimuleert haar te kauwen en helpt de gebitshygiëne te ondersteunen.

Hoge energie-inname

Een hoogcalorische samenstelling met een hoog vetgehalte (23%) voldoet aan de grotere energiebehoeften van deze haarloze kat.

Ondersteuning van een gezonde huid

Een exclusief complex van voedingsstoffen helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. Verrijkt met Omega-3 en Omega-6 vetzuren ter ondersteuning van de gezondheid van de huid.

Win een gepersonaliseerde Fatboy

Van maandag 8 oktober tot en met zondag 4 november 2018 kun je kans maken op een gepersonaliseerde Fatboy voor je kat bij aankoop van een verpakking ROYAL CANIN® rasspecifieke voeding.

Lees meer over deze winactie