ROYAL CANIN® Gastro Intestinal Moderate Calorie

Gastro Intestinal Moderate Calorie - kattenvoer voor ondersteuning van de spijsvertering en een gezond gewicht van volwassen katten

Gastro Intestinal Moderate Calorie Gastro Intestinal Moderate Calorie floor
Verkrijgbaar in verpakking van 2kg en 4kg

Moet je kat regelmatig braken of heeft ze last van diarree? Bij maag- darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen kan je dierenarts een speciale voeding voorschrijven om de spijsvertering te ondersteunen.

  • Bevordert de spijsvertering
  • Matig energiegehalte
  • Stimuleert de eetlust
De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Belangrijkste kenmerken

Bevordert de spijsvertering

Bevordert de spijsvertering

Specifieke zeer goed verteerbare voedingsstoffen dragen bij aan een optimale spijsvertering en een gunstige darmflora.

Matig energiegehalte

Matig energiegehalte

Een gematigd energiegehalte helpt het ideale gewicht van je kat te behouden.

Stimuleert de eetlust

Stimuleert de eetlust

Als je kat zich niet lekker voelt zal zij minder eetlust hebben. Deze extra smakelijk voeding helpt de voedingsinname te stimuleren.

Ingrediënten

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, ei en eiproducten, mineralen, oliën en vetten, suiker, gist

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A (IE/kg) 22.600
Vitamine D3 (IE/kg) 800
E1 (ijzer) (mg/kg) 35
E2 (jodium) (mg/kg) 2,7
E4 (koper) (mg/kg) 6
E5 (mangaan) (mg/kg) 46
E6 (zink) (mg/kg) 152
E8 (selenium) (mg/kg) 0,06
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Conserveermiddelen

Antioxidanten

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 35
Ruw vet (%) 13
Ruwe as (%) 8,1
Ruwe celstof (%) 5

Waterige ontlasting
Het probleem begint als de darmen te weinig water en voedingsstoffen uit de darminhoud kunnen opnemen. Dan blijft de ontlasting van je kat waterig en ontstaat er diarree. Deze spijsverteringsproblemen noemen we ook wel acute intestinale absorptiestoornissen.
 
Speciale dieetvoeding van de dierenarts
Gastro Intestinal Moderate Calorie van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering van je kat te ondersteunen. Het helpt acute absorptiestoornissen in de darm te verminderen. De voedingsstoffen in Gastro Intestinal dragen bij aan een gezonde spijsvertering van je kat. Heeft ze door haar lastige spijsvertering minder trek in eten? Gastro Intestinal is juist erg smakelijk en dat bevordert haar eetlust. Gastro Intestinal Moderate Calorie heeft een gematigd energiegehalte. Zo helpt het bijvoorbeeld je gecastreerde of oudere kat ook nog eens om haar gezonde gewicht te behouden.

Beoordeling: 0/5 0

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® Gastro Intestinal Moderate Calorie?

Schrijf beoordeling

Wij als kliniek zijn zeer tevreden over de innovatieve diervoedingen van Royal Canin. Het brede assortiment bevat, voor iedere specifieke patiënt, de juiste voeding. Ook voor onze gezonde honden en katten, van iedere leeftijd, is er een passend voer.

Team DierenkliniekHattem