ROYAL CANIN® Senior Consult - Stage 2 - vanaf 7 jaar

Senior Consult-Stage 2 - vanaf 7 jaar - kattenvoer voor oudere (gecastreerde/gesteriliseerde) katten vanaf 7 jaar met beginnende ouderdomsverschijnselen

Senior Consult - Stage 2 - vanaf 7 jaar Senior Consult - Stage 2 - vanaf 7 jaar floor
Verkrijgbaar in verpakking van 1,5kg, 3,5kg en 6kg

Begint je kat wat ouderdomsverschijnselen te vertonen? Beweegt ze wat moeilijker? Krijgt ze last van haar spijsvertering? Dan kan je dierenarts een speciale voeding voorschrijven die haar gezondheid ondersteunt.

  • Ondersteunt de urinewegen
  • Om mooi op gewicht te blijven
  • Beschermt tegen ouderdomsverschijnselen
De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Belangrijkste kenmerken

Ondersteunt de urinewegen

Ondersteunt de urinewegen

Het S/O Index logo geeft aan dat deze voeding zorgt voor een onderverzadiging van de urine waardoor de urine minder geconcentreerd is.

Om mooi op gewicht te blijven

Om mooi op gewicht te blijven

Door het aangepaste energiegehalte krijgt je oudere kat ook met een kleinere portie alle voedingstoffen binnen die ze nodig heeft.

Beschermt tegen ouderdomsverschijnselen

Beschermt tegen ouderdomsverschijnselen

Helpt je oudere kat zo lang mogelijk vitaal te blijven.

Voedingstabel

Voedingstabel voor deze unieke brok

Ingrediënten

Samenstelling

Maïs, tarwegluten*, maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwe, maïsgluten, dierlijke vetten, rijst, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, visolie, sojaolie, mineralen, tomaat (bron van lycopeen), psylliumschillen en -zaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, poeder van Groenlipmossel (GLM) uit Nieuw-Zeeland (0,3%), hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A (IE/kg) 20.700
Vitamine D3 (IE/kg) 700
E1 (ijzer) (mg/kg) 50
E2 (jodium) (mg/kg) 5
E4 (koper) (mg/kg) 9
E5 (mangaan) (mg/kg) 65
E6 (zink) (mg/kg) 194
E8 (selenium) (mg/kg) 0,09
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Conserveermiddelen

Antioxidanten

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 28
Ruw vet (%) 14
Ruwe as (%) 5,8
Ruwe celstof (%) 5,3

Gezond ouder worden
Vanaf dat ze een jaar of zeven zijn kunnen katten te maken krijgen met ouderdomsverschijnselen. Senior Consult van ROYAL CANIN® helpt je ouder wordende kat zo lang mogelijk fit en gezond te blijven. Senior Consult Stage 2 wordt geadviseerd als je kat ouderdomsverschijnselen vertoont. Het helpt je kat te beschermen tegen de afbraak van lichaamscellen. Daarnaast bevat Senior Consult - Stage 2 een hoge energiedichtheid. Met een kleine portie voorzie je al in haar energebehoefte. Dit helpt haar gezonde gewicht ondersteunen.

Beoordeling: 0/5 0

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® Senior Consult - Stage 2 - vanaf 7 jaar?

Schrijf beoordeling

Wij als kliniek zijn zeer tevreden over de innovatieve diervoedingen van Royal Canin. Het brede assortiment bevat, voor iedere specifieke patiënt, de juiste voeding. Ook voor onze gezonde honden en katten, van iedere leeftijd, is er een passend voer.

Team Dierenkliniek
Team DierenkliniekHattem