ROYAL CANIN® Urinary S/O Moderate Calorie (natvoer)

Urinary S/O Moderate Calorie - natvoeding ter ondersteuning van de urinewegen en helpt bij het behouden van een gezond gewicht van volwassen katten.

Urinary S/O Moderate Calorie (natvoer) Urinary S/O Moderate Calorie (natvoer) floor
Portieverpakking van 85 gram.

Heb je het idee dat je kat niet zo makkelijk kan plassen? Bij urinewegproblemen kan je dierenarts een speciale voeding voorschrijven om de urinewegen te ondersteunen.

De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Ingrediënten

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten, vis en -bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, oliën en vetten, suikers

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine D3 (IE/kg) 170
E1 (ijzer) (mg/kg) 2
E2 (jodium) (mg/kg) 0,25
E4 (koper) (mg/kg) 2
E5 (mangaan) (mg/kg) 0,5
E6 (zink) (mg/kg) 5
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 9,5
Ruw vet (%) 2,7
Ruwe as (%) 1,7
Ruwe celstof (%) 1,3
Vochtgehalte (%) 81,5
Taurine totaal (%) 0,09
Calcium (g) 0,22
Fosfor (g) 0,19
Natrium (%) 0,26
Magnesium (%) 0,01
Kalium (%) 0,16
Chloride (%) 0,33
Zwavel (%) 0,16
Calciumsulfaat (g/kg) 0,25
DL-Methionine (%) 0,03

Veel urinewegproblemen
Veel katten hebben problemen met hun urinewegen. Een belangrijke oorzaak van urinewegproblemen is de vorming van blaasstenen. Het ontstaan van blaasstenen begint met de vorming van kristallen in de urine van je kat. Zowel de zuurgraad van de urine, als de samenstelling van de mineralen hebben invloed op de vorming van kristallen.
 
Speciale dieetvoeding van de dierenarts
Urinary S/O Moderate Calorie van ROYAL CANIN® in de smaak vis is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van urinekristallen. Het helpt de vorming van blaasstenen te verminderen. Door een verhoogde vochtopname neemt de hoeveelheid urine toe. Hierdoor wordt de concentratie van kristalvormende bestanddelen in de urine van je kat beperkt. Dit helpt de urinewegen gezond te houden. Urinary S/O Moderate Calorie heeft een gematigd energiegehalte. Zo helpt het je kat ook nog eens om haar gezonde gewicht te behouden.
 

Beoordeling: 0/5 0

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® Urinary S/O Moderate Calorie (natvoer)?

Schrijf beoordeling