Gezondheid Verzekerd

De zorg voor je kitten stopt niet bij de goede kwaliteit voeding die je haar geeft. Huisdierverzekeraar Reaal Dier & Zorg en ROYAL CANIN® bieden daarom samen een ziektekostenverzekering aan, speciaal voor kittens.

Waarom verzekeren

Je kitten krijgt ook in haar jonge leventje al te maken met medische hulp. Zo is er de noodzakelijke preventieve zorg, zoals vaccinaties, castratie/sterilisatie of een extra bezoek aan de dierenarts. Maar ze kan ook te maken krijgen met onverwachte medische ingrepen, wanneer ze plotseling ziek wordt of na een ongeluk een operatie nodig heeft.

Heb je een goede huisdierverzekering, dan hoef je je geen zorgen te maken over te hoge kosten. Je kitten is zo altijd verzekerd van goede medische zorg.

Korting voor ROYAL CANIN®-klanten

Reaal Dier & Zorg en ROYAL CANIN® bieden samen de Gezondheid Verzekerd-polis aan, speciaal voor kittens tot 6 maanden oud. Geef jij je kitten ROYAL CANIN® en sluit je deze verzekering voor haar af, dan ontvang je 25% van de eerste jaarpremie retour. Daarna ontvang je ieder jaar een premievoordeel van 10%.
Is je kitten ouder dan 6 maanden, dan krijg je €25 korting op een nieuwe huisdierverzekering voor volwassen katten.

Sluit op gezondheidverzekerd.nl meteen een verzekering af voor je kitten.

Waarom Reaal Dier & Zorg voor ROYAL CANIN® kiest

Gezondheid Verzekerd

Reaal Dier & Zorg is de grootste huisdierverzekeraar van Nederland. Deze verzekeraar is ervan overtuigd dat de kwaliteitsvoedingen van ROYAL CANIN® bijdragen aan de goede gezondheid van katten. Omdat dit de ziektekosten lager houdt, kan Reaal Dier & Zorg premiekorting bieden.
Met ROYAL CANIN®-voedingen en een ziektekostenverzekering bij Reaal Dier & Zorg zorgen we samen goed voor je kleine kitten!

Ga gelijk naar gezondheidverzekerd.nl en sluit een verzekering af voor je kitten.

De voordelen op een rij

  • 25% van de 1e jaarpremie retour, voor kittens tot 6 maanden oud.
  • Een premievoordeel 10% in de daaropvolgende jaren.
  • Voor kittens ouder dan 6 maanden eenmalig €25 korting op een verzekering voor volwassen katten.
  • De meest complete huisdierverzekering van Nederland.
  • De zekerheid van de beste voeding, afgestemd op de behoeften van je kitten.

 


Deel dit bericht

Article