Kruising 11 tot 25kg (Medium)

Kruising 11 tot 25kg (Medium) floor

Gewicht

tot 25 kg.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Kruising 11 tot 25kg (Medium) past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Kruising 11 tot 25kg (Medium) past .

 • Medium Adult

  Medium Adult

  Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezond figuur.

  Bekijk productpagina
 • Medium Puppy

  Medium Puppy

  Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze snelle groeifase ondersteuning voor zijn weerstand nodig hebben? Medium Puppy van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup in de eerste 12 maanden te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Sterilised Medium

  Sterilised Medium

  Is je hond gesteriliseerd of gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de hormoonhuishouding. Het gedrag van je hond en zijn behoeften kunnen hierdoor veranderen. Je hond heeft minder calorieën nodig. Met speciale voeding blijft je hond op een gezond gewicht.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 5 Populaire namen voor de Kruising 11 tot 25kg (Medium)

Naam Voorkomend in Nederland
1. Max
1.4%
1.4%
2. Luna
1.1%
1.1%
3. Sam
0.9%
0.9%
4. Bo
0.8%
0.8%
5. Senna
0.8%
0.8%

Kruising 11 tot 25kg (Medium) baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Kruising 11 tot 25kg (Medium). Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Kruising 11 tot 25kg (Medium) fokker of kennel.

Heb je al een Kruising 11 tot 25kg (Medium) pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Kruising 11 tot 25kg (Medium) het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies