Kyi Leo

Kyi Leo floor
Verenigde Staten

De Kyi Leo komt voort uit een romantisch samenzijn van een Lhasa Apso en een Maltezer. Gestart als een ‘ongelukje’, is deze hond uitgegroeid tot een schattig gezelschapshondje dat het uiterlijk en de karakters van zijn voorouders combineert. Deze kleine grappenmaker is dol is op mensen en laat graag horen dat hij thuis is. Zijn vacht vraagt veel verzorging.

Rasbeschrijving Kyi Leo

 • Ras afkomst: Verenigde Staten

Uiterlijke kenmerken van de Kyi Leo

Gezelschapshonden.

Kleur

Vaak tweekleurige (zwart en wit)

Schofthoogte

Van 23 tot 28 cm.

Gewicht

Tussen de 6 en 7 kg.

Type

Gezelschapshonden.

Oren

Hangend.

Vacht

Langharig, licht golvend.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Kyi Leo past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Kyi Leo past .

 • Mini Adult

  Mini Adult

  Je kleine hond is gezond toch? Of kan hij voor zijn enthousiasme extra energie gebruiken? Speciaal daarvoor hebben we Mini Adult van ROYAL CANIN®.

  Bekijk productpagina
 • Mini Adult 8+

  Mini Adult 8+

  Je kleine hond is gezond, toch? Of zou hij nog wel wat vitaler kunnen, wat levendiger? Vanaf een leeftijd van 8 jaar kan je hond ouderdomsverschijnselen krijgen. Mini Adult 8+ van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om aan zijn veranderde voedingsbehoefte te voldoen.

  Bekijk productpagina
 • Mini Puppy

  Mini Puppy

  Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze snelle groeifase extra natuurlijke weerstand kunnen gebruiken? Mini Puppy van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup met een verwacht volwassen gewicht van 10kg te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Kyi Leo baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Kyi Leo. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Kyi Leo fokker of kennel.

Heb je al een Kyi Leo pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Kyi Leo het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies