Kyi Leo

Kyi Leo floor
Verenigde Staten

De Kyi Leo komt voort uit een romantisch samenzijn van een Lhasa Apso en een Maltezer. Gestart als een ‘ongelukje’, is deze hond uitgegroeid tot een schattig gezelschapshondje dat het uiterlijk en de karakters van zijn voorouders combineert. Deze kleine grappenmaker is dol is op mensen en laat graag horen dat hij thuis is. Zijn vacht vraagt veel verzorging.

Rasbeschrijving Kyi Leo

 • Ras afkomst: Verenigde Staten

Uiterlijke kenmerken van de Kyi Leo

Gezelschapshonden.

Kleur

Vaak tweekleurige (zwart en wit)

Schofthoogte

Van 23 tot 28 cm.

Gewicht

Tussen de 6 en 7 kg.

Type

Gezelschapshonden.

Oren

Hangend.

Vacht

Langharig, licht golvend.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Kyi Leo past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Kyi Leo past .

NAAR DE VOEDINGSWIJZER

 • Mini Adult

  Mini Adult

  Je kleine hond is gezond toch? Of kan hij voor zijn enthousiasme extra energie gebruiken? Speciaal daarvoor hebben we Mini Adult van ROYAL CANIN®.

  Bekijk productpagina
 • Small Dog Neutered Adult

  Small Dog Neutered Adult

  Is je kleine hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je hond heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. En dus de voedselopname. Je dierenarts kan dan een speciale voeding adviseren die helpt om je hond op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
 • Small Dog Senior Consult Mature

  Small Dog Senior Consult Mature

  Je kleine oudere hond is gezond toch? Of zou hij wat vitaler kunnen? Kleine honden kunnen vanaf 8 jaar al de eerste ouderdomsverschijnselen krijgen. ROYAL CANIN® heeft voor de kleine hond vanaf 8 jaar Small Dog Senior Consult Mature ontwikkeld. Een speciale voeding om de gezondheid van je oudere hond te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Kyi Leo baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Kyi Leo. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Kyi Leo fokker of kennel.

Heb je al een Kyi Leo pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Kyi Leo het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies