ROYAL CANIN® Light Weight Care Medium

Light Weight Care Medium - hondenvoer voor middelgrote honden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo die neiging hebben tot gewichtstoename.

Light Weight Care Medium Light Weight Care Medium floor
Verkrijgbaar in verpakking van 3kg en 9kg

Je hond is gezond, toch? Of heeft hij de neiging aan te komen? Light Weight Care Medium van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld met minder vet. Het bevat de juiste hoeveelheid vezels wat helpt je hond een vol gevoel te geven.

  • Beperkt het gewichtstoename
  • Bewezen resultaten
De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Belangrijkste kenmerken

Beperkt het gewichtstoename

Beperkt het gewichtstoename

Een hoog eiwitgehalte* (27%) helpt bij het behoud van de spiermassa en een laag vetgehalte* (11%) helpt gewichtstoename te verminderen. Een optimale combinatie van oplosbare en onoplosbare vezels helpt je hond een vol gevoel te geven. Complete en smakelijke voeding die het hongergevoel vermindert en jouw hond helpt op gewicht te blijven en zijn gewrichten gezond te houden.

Bewezen resultaten

Bewezen resultaten

21% MINDER VET**in vergelijking met onderhoudsproduct (Medium Adult)

Voedingstabel

Voedingstabel voor deze unieke brok

Ingrediënten

Samenstelling

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, plantaardige vezels, gerst, tarwe, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, rijst, bietenpulp, cellulosepoeder, gist en delen daarvan, visolie, mineralen, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A (IE/kg) 22.500
Vitamine D3 (IE/kg) 1.000
E1 (ijzer) (mg/kg) 34
E2 (jodium) (mg/kg) 3,5
E4 (koper) (mg/kg) 11
E5 (mangaan) (mg/kg) 45
E6 (zink) (mg/kg) 135
E8 (selenium) (mg/kg) 0,06
L-carnitine (mg/kg) 200
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Conserveermiddelen

Antioxidanten

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 27
Ruw vet (%) 11
Ruwe as (%) 5
Ruwe celstof (%) 10,3
Omega-3 vetzuren (g) 5,3

Uitgebalanceerde voeding
Er zijn best wel veel honden in Nederland te dik. Niemand doet zijn hond graag iets tekort. Hoe zit het met jouw hond? Heeft hij een gezond gewicht? Dat is toch erg belangrijk. Want als hij te zwaar is, kan het zijn hele gezondheid aantasten. Speciaal om je hond op gezond gewicht te behouden hebben we bij ROYAL CANIN® Light Weight Care Medium ontwikkeld. Een nauwkeurig uitgebalanceerde voeding die je hond helpt gewichtstoename te verminderen!
 

Beoordeling: 0/5 0

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® Light Weight Care Medium?

Schrijf beoordeling