ROYAL CANIN® Mini Adult Light natvoer

Mini Adult Light natvoer - natvoer voor ondersteuning van een gezond gewicht bij volwassen kleine honden vanaf 10 maanden tot 8 jaar

Mini Adult Light natvoer Mini Adult Light natvoer floor
Verkrijgbaar in blik van 195gram

Je kleine hond is op gezond gewicht, toch? Of heeft hij de neiging tot gewichtstoename? Speciaal voor kleine honden met een volwassen gewicht tot 10 kilo is er Mini Adult Light Wet van ROYAL CANIN®. Een hoge kwaliteit natvoeding met een laag caloriegehalte.

  • Verlaagd energiegehalte
De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Belangrijkste kenmerken

Verlaagd energiegehalte

Verlaagd energiegehalte

Het verlaagde energiegehalte helpt de gewichtstoename bij je kleine hond te beperken.

Ingrediënten

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine D3 (IE/kg) 90
E1 (ijzer) (mg/kg) 11
E2 (jodium) (mg/kg) 0,2
E4 (koper) (mg/kg) 1,5
E5 (mangaan) (mg/kg) 3,3
E6 (zink) (mg/kg) 33
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 9
Ruw vet (%) 2,7
Ruwe as (%) 1,4
Ruwe celstof (%) 2,5
Vochtgehalte (%) 78

100% gezonde voeding
Ken je de natvoedingen van ROYAL CANIN®? Deze zijn helemaal ontwikkeld volgens de principes van onze gezonde voedingen. Zo zijn ze gericht op de voedingsstoffen die erin zitten, en niet op smaakvariaties. De voeding sluit naadloos aan op de specifieke voedingsbehoefte van je kleine hond. Ieder blikje bevat grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. De leveranciers hiervan zijn zorgvuldig uitgezocht. De samenstelling van de blikjes is constant. Alle voeding voldoet dan ook aan de minimale eisen.
 
Verlaagd energiegehalte
We hebben Mini Adult Light Wet speciaal ontwikkeld voor de kleine hond, die moeite heeft om zijn gezonde gewicht te behouden. De voeding heeft een verlaagd energiegehalte. Het bevat weinig calorieën en veel vezels en is uitstekend verteerbaar. Dat heeft nog een voordeel: het vermindert de geur en hoeveelheid van de ontlasting. Je kunt de natvoeding combineren met een droge, gezonde voeding uit ons assortiment.
 
 

Beoordeling: 0/5 0

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® Mini Adult Light natvoer?

Schrijf beoordeling