ROYAL CANIN® Mini Mature 8+ natvoer

Mini Mature +8 natvoer - natvoer voor stimuleren van de eetlust van volwassen kleine honden vanaf 8 jaar

Mini Mature 8+ natvoer Mini Mature 8+ natvoer floor
Verkrijgbaar in blik van 195gram

Je kleine hond is gezond, toch? Of zou hij misschien nog vitaler kunnen zijn? Speciaal voor kleine, ouder wordende honden is er Mini Mature +8 Wet van ROYAL CANIN®. Dit bevordert de eetlust van honden tot 10 kilo en ondersteunt hun vitaliteit.

  • Bijzonder smakelijk
De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Belangrijkste kenmerken

Bijzonder smakelijk

Bijzonder smakelijk

Extra smakelijk om de voedingsopname van je oudere hond te stimuleren en hem te beschermen tegen ouderdomsverschijnselen.

Ingrediënten

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, plantaardige eiwitextracten

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine D3 (IE/kg) 123
E1 (ijzer) (mg/kg) 14
E2 (jodium) (mg/kg) 0,12
E4 (koper) (mg/kg) 0,9
E5 (mangaan) (mg/kg) 4,2
E6 (zink) (mg/kg) 42
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 10
Ruw vet (%) 6
Ruwe as (%) 1,5
Ruwe celstof (%) 1,6
Vochtgehalte (%) 76

100% gezonde voeding 
Ken je de natvoedingen van ROYAL CANIN®? Deze zijn ontwikkeld volgens de principes van onze gezonde voedingen. Zo zijn ze gericht op de voedingsstoffen die erin zitten, en niet op smaakvariaties. Mini Mature +8 van ROYAL CANIN® sluit naadloos aan op de specifieke voedingsbehoefte van je kleine hond. Ieder blikje bevat grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. De leveranciers hiervan zijn zorgvuldig uitgezocht en de samenstelling van de blikjes is constant. Alle voeding voldoet dan ook aan de minimale eisen.

Gezond ouder worden
Mini Mature 8+ Wet kun je goed combineren met een droogvoeding uit ons assortiment. Het houdt rekening met je hond die ouder wordt. Want als je hond ouder wordt is het verstandig daar ook andere voeding bij te geven. Zo houdt je je hond zo lang mogelijk vitaal.
 

Beoordeling: 0/5 0

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® Mini Mature 8+ natvoer?

Schrijf beoordeling