ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog

Mini Starter Mother & Babydog - hondenvoer voor kleine moederhonden en pups met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo

Mini Starter Mother & Babydog Mini Starter Mother & Babydog floor
Verkrijgbaar in verpakking van 3kg en 8,5kg

Is je hond zwanger, of heeft ze net pups gekregen? Dan kan ze aan het eind van de dracht, en tijdens het zogen wel wat hulp gebruiken. Speciaal om aan hun voedingsbehoefte te voldoen hebben we Mini Starter Mother & Babydog van ROYAL CANIN® ontwikkeld.

 • START COMPLEX/Natuurlijke afweer-Gezonde spijsvertering
 • Ondersteunt de dracht en de lactatie (zoogperiode)
 • Neemt makkelijk water op
De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Belangrijkste kenmerken

START COMPLEX/Natuurlijke afweer-Gezonde spijsvertering

START COMPLEX/Natuurlijke afweer-Gezonde spijsvertering

Het resultaat van de voortdurende ontwikkelingen bij Royal Canin is START COMPLEX. Deze exclusieve combinatie van voedingsstoffen, die in de moedermelk aanwezig zijn en met specifieke voedingsstoffen versterkt zijn, levert een actieve bijdrage aan een gezonde spijsvertering en de natuurlijke weerstand van puppy’s.

Ondersteunt de dracht en de lactatie (zoogperiode)

Ondersteunt de dracht en de lactatie (zoogperiode)

Het voedingsprofiel is aangepast aan de verhoogde energiebehoefte van de teef aan het einde van de draagtijd en tijdens de lactatie.

Neemt makkelijk water op

Neemt makkelijk water op

Makkelijk met water tot een brijachtige massa te weken die zeer smakelijk voor de teef en de zogende pups is en de overgang van moedermelk naar vast voedsel vergemakkelijkt.

Voedingstabel

Voedingstabel voor deze unieke brok

Ingrediënten

Samenstelling

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, bietenpulp, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), vetzuurzouten, extracten uit gist (bron van bètaglucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A (IE/kg) 19.000
Vitamine D3 (IE/kg) 1.200
E1 (ijzer) (mg/kg) 40
E2 (jodium) (mg/kg) 4
E4 (koper) (mg/kg) 12
E5 (mangaan) (mg/kg) 52
E6 (zink) (mg/kg) 133
E8 Selenium) (mg/kg) 0,07

Technologische toevoegingsmiddelen

Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (g/kg) 10
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Conserveermiddelen

Antioxidanten

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 30
Ruw vet (%) 22
Ruwe as (%) 8
Ruwe celstof (%) 1,3

Goed voor moeder en puppy
De voedingsbehoefte van de teef en haar pups neemt toe naarmate ze langer in haar buik zitten. Dit komt omdat de ruimte van de baarmoeder meer plaats inneemt en de teef minder grote hoeveelheden kan eten. Na de bevalling is het de pup die wel wat extra kan gebruiken, omdat zijn spijsverteringsstelsel nog niet is volgroeid. Mini Starter Mother & Babydog heeft een hoog energiegehalte. Goed voor zowel moeder als puppy.

Gemakkelijke overgang van melk naar vaste voeding 
Met deze voeding van ROYAL CANIN® kun je geleidelijk overschakelen van melk naar vaste voeding. Je maakt van de brokjes in een handomdraai met lauwwarm water een papje. Dat is zeer smakelijk voor de teef en haar pups. Later ga je beetje bij beetje over naar vaste brokjes. Is je pup 7 à 8 weken oud en krijgt hij nog geen Startervoeding? Sla dit dan over en begin met Mini Junior van ROYAL CANIN®. Eventueel ook in water geweekt. 

Beoordeling: 5/5 1

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog?

Schrijf beoordeling

 • Prijs-kwaliteit verhouding
  Prijs-kwaliteit verhouding: 4/5
 • Acceptatie door mijn huisdier
  Acceptatie door mijn huisdier: 4/5
 • Verkrijgbaarheid van het product
  Verkrijgbaarheid van het product: 4/5

Breng uw pups en drachtige hond groot met Mini starter Mother & Babydog

Op 2 maart 2013 is onze chihuahua pip bevallen van 3 mooie puppy's. Moeder hebben we 3 weken van te voren Mini Starter Mother & Babydog gegeven. Resultaat 3 mooie gezonde puppy's vanaf dag 1 zijn ze alleen maar aangekomen. Moeder pip was met een aantal weken op haar oude gewicht. Vanaf 3 weken ben ik de brokjes voor de puppy's gaan weken en met 4 weken gingen ze de brokjes ongeweekt eten. Moeder pip heeft al die tijd genoeg melk gehad om 3 pups groot te brengen en voor zo'n klein hondje en haar eerste nest vind ik dat best knap. Ik ben er van overtuigd dat dit door Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog komt. Alle fokkers zou ik het ook echt aanraden.