Moonflower Dog

Moonflower Dog floor
Peru

Deze kale Peruaan is ook bekend onder de romantische naam ‘Inca Orchid Moonflower Dog’. Hij komt voor in drie formaten die stuk voor stuk zijn erkend door de FCI, de wereldwijde organisatie van hondenkennels. De Peruaanse Haarloze Hond groot is maximaal 65 cm hoog. De Peruaanse Haarloze Hond middenslag meet maximaal 50 cm en de miniatuurversie maximaal 40 cm. Moonflower Dogs of naakthonden zijn bij voorkeur volledig haarloos; alleen op de kop, de poten en de staart mag wat haar aanwezig zijn.

Rasbeschrijving Moonflower Dog

 • Ras afkomst: Peru
 • Andere rasnaam: Inca Hairless Dog

Uiterlijke kenmerken van de Moonflower Dog

Gezelschapshonden.

Schofthoogte

Van 50 tot 65 cm.

Gewicht

Tussen de 12 en 20 kg.

Type

Gezelschapshonden.

Hoofd

Plukje haar op de kop.

Vacht

Naakte huid.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Moonflower Dog past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond een voeding op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Moonflower Dog past

 • Medium Adult

  Medium Adult

  Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezond figuur.

  Bekijk productpagina
 • Medium Junior

  Medium Junior

  Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze snelle groeifase ondersteuning voor zijn weerstand nodig hebben? Medium Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup in de eerste 12 maanden te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dermacomfort

  Medium Dermacomfort

  Je hond is gezond, toch? Of zou zijn huid wel wat glanzender mogen? Medium Dermacomfort van ROYAL CANIN® is een speciale gezonde voeding die het behoud van een gezonde huid ondersteunt.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Moonflower Dog baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Moonflower Dog. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Moonflower Dog fokker of kennel.

Heb je al een Moonflower Dog pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Moonflower Dog het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies