Moonflower Dog

Moonflower Dog floor
Peru

Deze kale Peruaan is ook bekend onder de romantische naam ‘Inca Orchid Moonflower Dog’. Hij komt voor in drie formaten die stuk voor stuk zijn erkend door de FCI, de wereldwijde organisatie van hondenkennels. De Peruaanse Haarloze Hond groot is maximaal 65 cm hoog. De Peruaanse Haarloze Hond middenslag meet maximaal 50 cm en de miniatuurversie maximaal 40 cm. Moonflower Dogs of naakthonden zijn bij voorkeur volledig haarloos; alleen op de kop, de poten en de staart mag wat haar aanwezig zijn.

Rasbeschrijving Moonflower Dog

 • Ras afkomst: Peru
 • Andere rasnaam: Inca Hairless Dog

Uiterlijke kenmerken van de Moonflower Dog

Gezelschapshonden.

Schofthoogte

Van 50 tot 65 cm.

Gewicht

Tussen de 12 en 20 kg.

Type

Gezelschapshonden.

Hoofd

Plukje haar op de kop.

Vacht

Naakte huid.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Moonflower Dog past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Moonflower Dog past .

 • Urinary S/O Moderate Calorie (natvoer)

  Urinary S/O Moderate Calorie (natvoer)

  Heb je het idee dat je hond niet zo makkelijk kan plassen? Bij urinewegproblemen kan je dierenarts een speciale voeding voorschrijven om zijn urinewegen te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Hepatic Diet

  Hepatic Diet

  Heeft je hond leverproblemen? Is zijn leverfunctie niet optimaal? Bij leverproblemen kan je dierenarts een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren om de leverfunctie te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Diabetic

  Diabetic

  Heeft je hond suikerziekte (diabetes mellitus)? Dan kan je dierenarts speciale dieetvoeding adviseren die een gezonde bloedsuikerspiegel helpt ondersteunen.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Moonflower Dog baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Moonflower Dog. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Moonflower Dog fokker of kennel.

Heb je al een Moonflower Dog pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Moonflower Dog het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies