Moonflower Dog

Moonflower Dog floor
Peru

Deze kale Peruaan is ook bekend onder de romantische naam ‘Inca Orchid Moonflower Dog’. Hij komt voor in drie formaten die stuk voor stuk zijn erkend door de FCI, de wereldwijde organisatie van hondenkennels. De Peruaanse Haarloze Hond groot is maximaal 65 cm hoog. De Peruaanse Haarloze Hond middenslag meet maximaal 50 cm en de miniatuurversie maximaal 40 cm. Moonflower Dogs of naakthonden zijn bij voorkeur volledig haarloos; alleen op de kop, de poten en de staart mag wat haar aanwezig zijn.

Rasbeschrijving Moonflower Dog

 • Ras afkomst: Peru
 • Andere rasnaam: Inca Hairless Dog

Uiterlijke kenmerken van de Moonflower Dog

Gezelschapshonden.

Schofthoogte

Van 50 tot 65 cm.

Gewicht

Tussen de 12 en 20 kg.

Type

Gezelschapshonden.

Hoofd

Plukje haar op de kop.

Vacht

Naakte huid.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Moonflower Dog past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Moonflower Dog past

 • Medium Dog Neutered Junior - tot 12 maanden

  Medium Dog Neutered Junior - tot 12 maanden

  Is je jonge hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je pup heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je pup op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
 • Sporting Trail 4300

  Sporting Trail 4300

  Je hond blijft ervoor gaan, toch? Of heb je het idee dat hij tijdens de inspanning meer energie kan hebben? Sporting Trail 4300 van ROYAL CANIN® geeft niet alleen direct energie vanaf het begin, maar draagt ook bij aan het langdurige uithoudingsvermogen van je hond.

  Bekijk productpagina
 • Sporting Endurance 4800

  Sporting Endurance 4800

  Je hond kan maar door blijven gaan, toch? Of heb je het idee dat zijn uithoudingsvermogen nog beter kan? Sporting Endurance 4800 van ROYAL CANIN® draagt bij aan het uithoudingsvermogen van je hond.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Moonflower Dog baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Moonflower Dog. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Moonflower Dog fokker of kennel.

Heb je al een Moonflower Dog pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Moonflower Dog het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies