New Guinea Singing Dog

New Guinea Singing Dog floor
Nieuw Guinea

De New Guinea Singing Dog is vrijwel uitgestorven. Hij komt nog voor in het wild en lijkt op een Dingo. Deze kleine vos kan zó melodieus huilen dat het op zingen lijkt. Hoewel deze zingende hond prachtig is om te zien, is het niet verstandig dit ras aan te schaffen als huisdier: een wild dier hoort nu eenmaal niet thuis op de bank.

Rasbeschrijving New Guinea Singing Dog

 • Ras afkomst: Nieuw Guinea

Uiterlijke kenmerken van de New Guinea Singing Dog

Gezelschapshonden.

Kleur

In diverse tinten rood met witte vlekken.

Schofthoogte

Van 35 tot 38 cm.

Gewicht

Van 8 tot 10 kg.

Type

Gezelschapshonden.

Vacht

Kortharig.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw New Guinea Singing Dog past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw New Guinea Singing Dog past .

NAAR DE VOEDINGSWIJZER

 • Mini Adult

  Mini Adult

  Je kleine hond is gezond toch? Of kan hij voor zijn enthousiasme extra energie gebruiken? Speciaal daarvoor hebben we Mini Adult van ROYAL CANIN®.

  Bekijk productpagina
 • Mini Puppy Wet

  Mini Puppy Wet

  Je kleine pup is gezond, toch? Of kan hij ondersteuning gebruiken tijdens zijn groei? Speciaal voor pups van kleine honden is er Mini Junior Wet van ROYAL CANIN®. Deze gezonde natvoeding bevordert de eetlust van pups met een verwacht volwassen gewicht tot 10 kilo.

  Bekijk productpagina
 • Mini Adult Beauty natvoer

  Mini Adult Beauty natvoer

  Je kleine hond is gezond, toch? Of zou zijn vacht nog mooier kunnen zijn? Speciaal voor kleine volwassen honden, met een gewicht tot 10 kilo, is er Mini Adult Beauty Wet van ROYAL CANIN®. Deze gezonde natvoeding ondersteunt zowel huid als vacht.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

New Guinea Singing Dog baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een New Guinea Singing Dog. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende New Guinea Singing Dog fokker of kennel.

Heb je al een New Guinea Singing Dog pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw New Guinea Singing Dog het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies