Nauwkeurig afgestemde voeding

Je hebt voeding, en je hebt gezonde voeding op maat. Onze voedingsfilosofie is om voor iedere kat en hond altijd de meest passende voeding te maken. Daarom kijken wij eerst waar katten en honden behoefte aan hebben, in verschillende fases van hun leven. En welke voedingstoffen ze daarvoor nodig hebben. Die voedingstoffen halen we vervolgens uit grondstoffen van hoge kwaliteit, zoals vlees, vis, granen of zuivel. Zo maken we altijd de beste samenstellingen voor onze voedingen.

Voor elke kat en hond een passende voeding 

Iedere kat en hond is anders en voor allemaal hebben we een passende voeding. Om de voeding zoveel mogelijk af te stemmen op het individuele dier, kijken we naar de volgende kenmerken. 

Royal Canin Hond Voerbak

De vele voordelen van aangepaste brokjes

Katten en honden verschillen onderling niet alleen in voedingsbehoeftes, maar ook in eetgedrag. Daarom kijken we bij Royal Canin niet alleen naar voedingstoffen, maar ook naar de vorm en textuur van onze brokken. Jarenlang leek de vorm van honden– en kattenbrokjes niet zo belangrijk. Maar dankzij goed onderzoek weten we nu beter. Doordat we het eetgedrag van katten en honden continu bestuderen en analyseren, leren we veel over hun voorkeuren. En weten we dat de brokken aanpassen op leeftijd, grootte, ras en kaakvorm vele voordelen heeft:

Meer weten? Lees hier waarom geen brokje hetzelfde is.