Professionals

Dierenprofessionals zijn bij uitstek deskundig in het beoordelen van gezonde voeding omdat zij het eetgedrag van honden en katten dagelijks bestuderen. Royal Canin werkt nauw samen met hen in het beoordelen en verbeteren van voedingen. Daarnaast hebben dierenprofessionals een rol als voorschrijver. Wie een pup of kitten in huis neemt, wilt natuurlijk ook dat het dier gezond blijft. Dierenprofessionals zijn daarom belangrijke voedingsadviseurs voor diereigenaren.

Kennis & Respect

Al 40 jaar stelt Royal Canin het dier centraal in de productontwikkeling. Deze unieke benadering, waarbij uitsluitend wordt gekeken naar het welzijn van het dier, is altijd ons uitgangspunt geweest voor elke innovatie op het gebied van voeding.

Passie voor innovatie

Onderzoekers, wetenschappers, dierenartsen en voedingsdeskundigen delen allen dezelfde missie: de constante ontwikkeling en verbetering van een gezonde voeding op maat die beantwoordt aan de behoeften van elke hond en kat rekening houdend met zijn ras, leeftijd, levensstijl en mate van activiteit

Samenwerking met professionals

De continue ontwikkeling en verbetering van ROYAL CANIN® gezonde voeding is o.a. gebaseerd op:

  • Nauwe samenwerking met fokkers van honden en katten
  • Bevestiging van de effectiviteit van onze voeding met pups, kittens en volwassen honden en katten


Bekijk de verkooppunten