Plott hound

Plott hound floor
Verenigde Staten

De Plott Hound stamt af van de honden die de Duitse familie Plott in de achttiende eeuw naar Amerika bracht. Deze honden − een van de zes varianten Coonhounds − werden gebruikt voor de jacht op wasberen, wilde katten, wolven en beren. Daarvoor is nogal wat moed nodig dus reken maar dat een Plott Hound volop lef heeft.

Rasbeschrijving Plott hound

 • Ras afkomst: Verenigde Staten

Uiterlijke kenmerken van de Plott hound

Jachthonden.

Kleur

Driekleurige vacht met wit, roodbruin en een zwarte rug.

Schofthoogte

Van 53 tot 64 cm.

Gewicht

Van 18 tot 29 kg.

Type

Jachthonden.

Oren

Hangend.

Vacht

Kortharig.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Plott hound past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond een voeding op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Plott hound past

 • Medium Adult

  Medium Adult

  Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezond figuur.

  Bekijk productpagina
 • Medium Junior

  Medium Junior

  Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze snelle groeifase ondersteuning voor zijn weerstand nodig hebben? Medium Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup in de eerste 12 maanden te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dermacomfort

  Medium Dermacomfort

  Je hond is gezond, toch? Of zou zijn huid wel wat glanzender mogen? Medium Dermacomfort van ROYAL CANIN® is een speciale gezonde voeding die het behoud van een gezonde huid ondersteunt.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Plott hound baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Plott hound. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Plott hound fokker of kennel.

Heb je al een Plott hound pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Plott hound het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies