Plummer Terriër

Plummer Terriër floor
Groot-Brittannië

De Plummer Terriër werd genoemd naar degene die het ras ontwikkelde: D.B. Plummer. Deze Engelsman kruiste Patterdale en Parson Russell Terriërs met Beagles en Bull Terriërs. Het resultaat is een échte werkterriër die expert is in het jagen op konijnen en ratten. De Plummer Terriër heeft een uitstekende neus en een fel karakter: een knokpartijtje gaat hij niet uit de weg.

Rasbeschrijving Plummer Terriër

 • Ras afkomst: Groot-Brittannië

Uiterlijke kenmerken van de Plummer Terriër

Jachthonden.

Kleur

Reebruin.

Lichaam

Compact.

Schofthoogte

Van 29 tot 34 cm.

Gewicht

Van 5,5 tot 7 kg.

Type

Jachthonden.

Oren

Hangend.

Vacht

Kortharig en dicht.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Plummer Terriër past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Plummer Terriër past

 • Small Dog Neutered Adult

  Small Dog Neutered Adult

  Is je kleine hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je hond heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. En dus de voedselopname. Je dierenarts kan dan een speciale voeding adviseren die helpt om je hond op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
 • Sporting Agility 4100 Small Dog

  Sporting Agility 4100 Small Dog

  Je kleine hond is sportief, toch? Of heb je het idee dat je hond ondersteuning kan gebruiken bij zijn sportieve prestaties? Sporting Agility 4100 Small Dog van ROYAL CANIN® levert snel energie om de prestaties van je sporthond te optimaliseren.

  Bekijk productpagina
 • Urban Life Senior wet

  Urban Life Senior wet

  Je wat oudere hond is gezond, toch? Of zou hij in het stressvolle stadsleven met alle prikkels en uitlaatgassen wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Urban Life Senior Wet van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor je oudere hond in de stad. Het ondersteunt het herstelvermogen en verbetert het aanpassingsvermogen.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Plummer Terriër baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Plummer Terriër. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Plummer Terriër fokker of kennel.

Heb je al een Plummer Terriër pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Plummer Terriër het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies