Plummer Terriër

Plummer Terriër floor
Groot-Brittannië

De Plummer Terriër werd genoemd naar degene die het ras ontwikkelde: D.B. Plummer. Deze Engelsman kruiste Patterdale en Parson Russell Terriërs met Beagles en Bull Terriërs. Het resultaat is een échte werkterriër die expert is in het jagen op konijnen en ratten. De Plummer Terriër heeft een uitstekende neus en een fel karakter: een knokpartijtje gaat hij niet uit de weg.

Rasbeschrijving Plummer Terriër

 • Ras afkomst: Groot-Brittannië

Uiterlijke kenmerken van de Plummer Terriër

Jachthonden.

Kleur

Reebruin.

Lichaam

Compact.

Schofthoogte

Van 29 tot 34 cm.

Gewicht

Van 5,5 tot 7 kg.

Type

Jachthonden.

Oren

Hangend.

Vacht

Kortharig en dicht.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Plummer Terriër past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Plummer Terriër past .

NAAR DE VOEDINGSWIJZER

 • Mini Adult

  Mini Adult

  Je kleine hond is gezond toch? Of kan hij voor zijn enthousiasme extra energie gebruiken? Speciaal daarvoor hebben we Mini Adult van ROYAL CANIN®.

  Bekijk productpagina
 • Mini Puppy Wet

  Mini Puppy Wet

  Je kleine pup is gezond, toch? Of kan hij ondersteuning gebruiken tijdens zijn groei? Speciaal voor pups van kleine honden is er Mini Junior Wet van ROYAL CANIN®. Deze gezonde natvoeding bevordert de eetlust van pups met een verwacht volwassen gewicht tot 10 kilo.

  Bekijk productpagina
 • Mini Adult Beauty natvoer

  Mini Adult Beauty natvoer

  Je kleine hond is gezond, toch? Of zou zijn vacht nog mooier kunnen zijn? Speciaal voor kleine volwassen honden, met een gewicht tot 10 kilo, is er Mini Adult Beauty Wet van ROYAL CANIN®. Deze gezonde natvoeding ondersteunt zowel huid als vacht.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Plummer Terriër baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Plummer Terriër. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Plummer Terriër fokker of kennel.

Heb je al een Plummer Terriër pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Plummer Terriër het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies