Alapaha Blue Blood Bulldog

Alapaha Blue Blood Bulldog floor
Verenigde Staten

De Alapaha Blue Blood Bulldog − ook wel Otto Bulldog genoemd − stamt af van Otto, een plantagehond van de familie Lane uit de Amerikaanse staat Georgia. Vroeger werd deze hond gebruikt als bewaker van katoenplantages. Tegenwoordig is deze hond nog steeds prima in staat om inbrekers buiten de deur te houden. De Alapaha Blue Blood Bulldog komt weinig voor.

Rasbeschrijving Alapaha Blue Blood Bulldog

 • Ras afkomst: Verenigde Staten

Uiterlijke kenmerken van de Alapaha Blue Blood Bulldog

Zowel waakhond als gezelschapshond.

Herdershonden.

Kleur

In diverse kleuren.

Schofthoogte

Van 51 tot 63 cm.

Gewicht

Van 23 tot 40 kg.

Type

Herdershonden.

Hoofd

Massief hoofd. Gemarkeerde stop.

Ogen

Uitpuilende ogen.

Vacht

Kortharig.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Alapaha Blue Blood Bulldog past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Alapaha Blue Blood Bulldog past

 • Large Dog Starter - pups vanaf het spenen

  Large Dog Starter - pups vanaf het spenen

  Vanaf de tweede helft van haar zwangerschap tot en met de periode dat ze melk geeft heeft je hond een verhoogde voedingsbehoefte. Je grote teef kan, afhankelijk van het aantal pups, wel vier keer zoveel energie of eiwitten nodig hebben. Je dierenarts kan dan een speciale voeding adviseren die een optimale spijsvertering helpt ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Sporting Trail 4300

  Sporting Trail 4300

  Je hond blijft ervoor gaan, toch? Of heb je het idee dat hij tijdens de inspanning meer energie kan hebben? Sporting Trail 4300 van ROYAL CANIN® geeft niet alleen direct energie vanaf het begin, maar draagt ook bij aan het langdurige uithoudingsvermogen van je hond.

  Bekijk productpagina
 • Sporting Endurance 4800

  Sporting Endurance 4800

  Je hond kan maar door blijven gaan, toch? Of heb je het idee dat zijn uithoudingsvermogen nog beter kan? Sporting Endurance 4800 van ROYAL CANIN® draagt bij aan het uithoudingsvermogen van je hond.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Alapaha Blue Blood Bulldog baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Alapaha Blue Blood Bulldog. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Alapaha Blue Blood Bulldog fokker of kennel.

Heb je al een Alapaha Blue Blood Bulldog pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Alapaha Blue Blood Bulldog het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies