Alaskan Husky

Alaskan Husky floor
Verenigde Staten

De Alaskan Husky is een kruising tussen de Siberische Husky en lokale honden uit Alaska. Het is de ultieme sleedehond. De Alaskan is letterlijk en figuurlijk gemáákt voor de sledehondensport en wordt ook voornamelijk voor dat doel gebruikt. De Alaskan Husky is wat groter en sneller dan de Siberische Husky. Hij is eigenlijk alleen gelukkig als hij kan werken.

Rasbeschrijving Alaskan Husky

 • Ras afkomst: Verenigde Staten

Schofthoogte

Van 45 tot 60 cm.

Gewicht

Van 18 tot 26 kg.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Alaskan Husky past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Alaskan Husky past .

NAAR DE VOEDINGSWIJZER

 • Medium Adult

  Medium Adult

  Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezond figuur.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dog Neutered Junior

  Medium Dog Neutered Junior

  Is je jonge hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je pup heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je pup op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dog Neutered Adult

  Medium Dog Neutered Adult

  Is je hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je gecastreerde hond heeft minder calorieën nodig terwijl de eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je middelgrote hond op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 5 Populaire namen voor de Alaskan Husky

Naam Voorkomend in Nederland
1. Taigo
2.1%
2.1%
2. Zen
2.1%
2.1%
3. Shunnnnnn
2.1%
2.1%
4. Zigge
2.1%
2.1%
5. Deamon
2.1%
2.1%

Alaskan Husky baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Alaskan Husky. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Alaskan Husky fokker of kennel.

Heb je al een Alaskan Husky pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Alaskan Husky het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies