American Stachhound

American Stachhound floor
Verenigde Staten

De American Staghound is ontstaan uit kruisingen tussen de Greyhound en de Deerhound met waarschijnlijk een scheutje Ierse Wolfshond of Barsoi. Zo’n kruising is zoiets als het combineren van een Porsche met een Ferrari waar je vervolgens wat Maserati bij doet. Ofwel: het wordt een snelheidsduivel. Dit type hond is ook bekend als Coyote Hound of Deer Dog.

Rasbeschrijving American Stachhound

 • Ras afkomst: Verenigde Staten

Uiterlijke kenmerken van de American Stachhound

Jachthonden.

Schofthoogte

61-77 cm.

Gewicht

25-32 kg.

Type

Jachthonden.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw American Stachhound past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw American Stachhound past .

NAAR DE VOEDINGSWIJZER

 • Maxi Adult natvoer

  Maxi Adult natvoer

  Je grote hond is gezond, toch? Of zouden zijn spijsvertering en skelet wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Met Maxi Adult Wet van ROYAL CANIN® krijgt je grote hond precies wat nodig is om gezond te blijven.

  Bekijk productpagina
 • Maxi Adult

  Maxi Adult

  Je grote hond is gezond, toch? Of zouden zijn spijsvertering en skelet wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Met Maxi Adult van ROYAL CANIN® krijgt je grote hond precies wat nodig is om gezond te blijven.

  Bekijk productpagina
 • Maxi Puppy

  Maxi Puppy

  Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase extra ondersteuning voor zijn weerstand kunnen gebruiken? Maxi Puppy van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup in de eerste 15 maanden te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 3 Populaire namen voor de American Stachhound

Naam Voorkomend in Nederland
1. Boaz
33.3%
33.3%
2. Jago
33.3%
33.3%
3. Rebel
33.3%
33.3%

American Stachhound baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een American Stachhound. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende American Stachhound fokker of kennel.

Heb je al een American Stachhound pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw American Stachhound het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies