Boulab

Boulab floor
Canada

Dit type hond ontstond door de Labrador Retriever met de Berner Sennenhond te kruisen. De Boulab is mooi, groot, gehoorzaam en best waaks. Deze Canadees combineert de rustige zelfverzekerdheid van de Berner met de will to please van de Labrador. Dat levert een hond op die zeer geschikt als bijvoorbeeld blindengeleide- of hulphond.

Rasbeschrijving Boulab

 • Ras afkomst: Canada
 • Andere rasnaam: Boulab St. Pierre

Lichaam

Iets groter dan de Labrador.

Schofthoogte

58-75 cm.

Gewicht

33-65 kg.

Vacht

Hetzelfde als de Labrador.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Boulab past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Boulab past .

 • Hepatic (natvoer)

  Hepatic (natvoer)

  Heeft je hond leverproblemen? Is zijn leverfunctie niet optimaal? Bij leverproblemen kan je dierenarts de speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren om de leverfunctie te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Obesity Management (natvoer)

  Obesity Management (natvoer)

  Heeft je hond last van overgewicht? Heb je moeite om je hond weer op een gezond gewicht te krijgen? Dan kan je dierenarts een speciale dieetvoeding adviseren die je helpt om je hond op zijn ideale gewicht te krijgen en om zijn gewrichten te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Satiety

  Satiety

  Heeft je hond last van overgewicht? Heb je moeite om je hond weer op een gezond gewicht te krijgen, of om dat gezonde gewicht te behouden? Dan kan je dierenarts een speciale dieetvoeding adviseren die je helpt om je hond op zijn ideale gewicht te krijgen en om dat gewicht te behouden.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 5 Populaire namen voor de Boulab

Naam Voorkomend in Nederland
1. Sam
9.1%
9.1%
2. Scooby
9.1%
9.1%
3. Belle
4.5%
4.5%
4. Bikkel
4.5%
4.5%
5. Blits
4.5%
4.5%

Boulab baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Boulab. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Boulab fokker of kennel.

Heb je al een Boulab pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Boulab het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies