Cackerpoo

Cackerpoo floor
Verenigde Staten

Als je een Toy- of Dwergpoedel kruist met een Engelse of Amerikaanse Cocker Spaniel, dan krijg je de designer dog Cockapoo. Deze kleine grapjas komt uit Amerika. Hij combineert de vriendelijkheid van de Spaniel met de intelligentie van een Poedel. Dit maakt de Cockapoo een leuke gezinshond. Deze hond vraagt een regelmatige borstelbeurt of afspraak bij de trimsalon.

Rasbeschrijving Cackerpoo

 • Ras afkomst: Verenigde Staten

Uiterlijke kenmerken van de Cackerpoo

Gezelschapshonden.

Kleur

In diverse kleuren.

Schofthoogte

Van 35 tot 38 cm.

Gewicht

Tussen de 9 en 11 kg.

Type

Gezelschapshonden.

Vacht

Doet denken aan die van de poedel.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Cackerpoo past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Cackerpoo past .

Om dit jaar extra gezond van start te gaan, introduceert Royal Canin de Gezonde Voeding Weken. Van 15 januari t/m 11 februari 2018 profiteer je bij deelnemende speciaalzaken van voordeel op ROYAL CANIN® voedingen.

PROFITEER DIRECT VAN GEZOND VOORDEEL

 • Maxi Adult

  Maxi Adult

  Je grote hond is gezond, toch? Of zouden zijn spijsvertering en skelet wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Met Maxi Adult van ROYAL CANIN® krijgt je grote hond precies wat nodig is om gezond te blijven.

  Bekijk productpagina
 • Large Dog Neutered Adult - vanaf 15 maanden

  Large Dog Neutered Adult - vanaf 15 maanden

  Is je hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je hond heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je hond op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
 • Large Dog Senior Consult Mature - vanaf 5 jaar

  Large Dog Senior Consult Mature - vanaf 5 jaar

  Je grote hond is gezond, toch? Of zou hij wel wat beweeglijker kunnen zijn? Grotere honden kunnen vanaf 5 jaar al de eerste ouderdomsverschijnselen krijgen. De dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren om de gezondheid van je oudere hond te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 3 Populaire namen voor de Cackerpoo

Naam Voorkomend in Nederland
1. Bingo
33.3%
33.3%
2. Flapie
33.3%
33.3%
3. Marley
33.3%
33.3%

Cackerpoo baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Cackerpoo. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Cackerpoo fokker of kennel.

Heb je al een Cackerpoo pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Cackerpoo het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies