Canadese Eskimohond

Canadese Eskimohond floor
Canada

Deze hond lijkt veel op een wolf. Hij is beter bekend als de Groenlandhond of Groenlandse hond. Hij is afkomstig uit Groenland, is op en top een sledehond maar hij vindt het ook prima om te jagen of te waken. Hij beschikt over een stevige dosis eigenzinnigheid. Over de vraag of hij in een gezin past, zijn de meningen verdeeld.

Rasbeschrijving Canadese Eskimohond

 • Ras afkomst: Canada
 • Andere rasnaam: Eskimo

Kleur

In diverse kleuren.

Schofthoogte

Van 51 tot 68 cm.

Gewicht

Van 27 tot 48 kg.

Oren

Staand.

Vacht

Dik en dicht.

Staart

De weelderig behaarde staart wordt gekruld op de rug gedragen.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Canadese Eskimohond past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Canadese Eskimohond past .

 • Relax Care Maxi

  Relax Care Maxi

  Je hond is gezond, toch? Of is hij wel eens gespannen in een veranderende omgeving? Relax Care Maxi van ROYAL CANIN® is een speciale gezonde voeding die je hond helpt zich ontspannen te voelen.

  Bekijk productpagina
 • Light Weight Care Maxi

  Light Weight Care Maxi

  Je hond is gezond, toch? Of heeft hij de neiging aan te komen? Light Weight Care Maxi van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld met minder vet. Het bevat de juiste hoeveelheid vezels wat helpt je hond een vol gevoel te geven.

  Bekijk productpagina
 • Digestive Care Maxi

  Digestive Care Maxi

  Je hond is gezond, toch? Of laat hij veel windjes en/of is zijn ontlasting wisselend? Digestive Care Maxi van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de spijsvertering.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Canadese Eskimohond baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Canadese Eskimohond. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Canadese Eskimohond fokker of kennel.

Heb je al een Canadese Eskimohond pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Canadese Eskimohond het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies