Bij Royal Canin®, doen we alles voor hond & kat.

Chinook

Chinook floor
Verenigde Staten

De Chinook is een goudkleurige sledehond, vernoemd naar zijn stamvader. Chinook was een kruising tussen een Husky en een grote rasloze hond. Het ras is niet erkend door de FCI, de wereldwijde organisatie van hondenkennels. De Chinook is veelzijdig: hij trekt niet alleen de slede maar voelt zich ook prima op zijn plaats als waak- of gezelschapshond. De Chinook is uiterst zeldzaam.

Rasbeschrijving Chinook

 • Ras afkomst: Verenigde Staten

Kleur

Reebruin (fawn)

Schofthoogte

Van 53 tot 61 cm.

Gewicht

Van 30 tot 40 kg.

Oren

Hangend.

Vacht

Weelderig en dicht.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Chinook past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Chinook past .

 • Maxi Adult

  Maxi Adult

  Je grote hond is gezond, toch? Of zouden zijn spijsvertering en skelet wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Met Maxi Adult van ROYAL CANIN® krijgt je grote hond precies wat nodig is om gezond te blijven.

  Bekijk productpagina
 • Relax Care Maxi

  Relax Care Maxi

  Je hond is gezond, toch? Of is hij wel eens gespannen in een veranderende omgeving? Relax Care Maxi van ROYAL CANIN® is een speciale gezonde voeding die je hond helpt zich ontspannen te voelen.

  Bekijk productpagina
 • Light Weight Care Maxi

  Light Weight Care Maxi

  Je hond is gezond, toch? Of heeft hij de neiging aan te komen? Light Weight Care Maxi van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld met minder vet. Het bevat de juiste hoeveelheid vezels wat helpt je hond een vol gevoel te geven.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 3 Populaire namen voor de Chinook

Naam Voorkomend in Nederland
1. Lady
33.3%
33.3%
2. Shira
33.3%
33.3%
3. Topo
33.3%
33.3%

Chinook baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Chinook. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Chinook fokker of kennel.

Heb je al een Chinook pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Chinook het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies