Bij Royal Canin®, doen we alles voor hond & kat.

Greyster

Greyster floor
Noorwegen

De Greyster is het resultaat van kruisingen tussen de Duitse Staander en de Greyhound. De Greyster combineert de kracht van de Duitse Staander met de snelheid van de Greyhound. Dat maakt van deze hond een supersprinter die vooral tot zijn recht komt bij eigenaren die graag actieve dingen doen met hun hond. Een Greyster is een prima maatje om mee te rennen of fietsen.

Rasbeschrijving Greyster

 • Ras afkomst: Noorwegen

Kleur

Zwart of bruin gestroomde vacht.

Schofthoogte

Van 68 tot 75 cm.

Gewicht

Van 25 tot 35 kg.

Vacht

Kortharig.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Greyster past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Greyster past .

 • Maxi Ageing 8+ natvoer

  Maxi Ageing 8+ natvoer

  Al is hij wat ouder, je grote hond is gezond toch? Of zou zijn uitstraling wat vitaler kunnen? Met Maxi Ageing 8+ Wet van ROYAL CANIN® ondersteun je het gezond ouder worden van je hond.

  Bekijk productpagina
 • Relax Care Maxi

  Relax Care Maxi

  Je hond is gezond, toch? Of is hij wel eens gespannen in een veranderende omgeving? Relax Care Maxi van ROYAL CANIN® is een speciale gezonde voeding die je hond helpt zich ontspannen te voelen.

  Bekijk productpagina
 • Light Weight Care Maxi

  Light Weight Care Maxi

  Je hond is gezond, toch? Of heeft hij de neiging aan te komen? Light Weight Care Maxi van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld met minder vet. Het bevat de juiste hoeveelheid vezels wat helpt je hond een vol gevoel te geven.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Greyster baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Greyster. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Greyster fokker of kennel.

Heb je al een Greyster pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Greyster het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies