Bij Royal Canin®, doen we alles voor hond & kat.

Rampur Windhond

Rampur Windhond floor
India

Rampur Greyhound is het product van kruisingen tussen verschillende windhonden waaronder de Afghaanse Windhond en de Greyhound. Het doel was om een ras te ontwikkelen dat razendsnel is, gehoorzamer dan de Afghaan en beter bestand tegen hoge temperaturen dan de Greyhound. De Rampur Greyhound is een grote gespierde hond die buiten India − zijn land van herkomst − nauwelijks voorkomt.

Rasbeschrijving Rampur Windhond

 • Ras afkomst: India

Uiterlijke kenmerken van de Rampur Windhond

Jachthonden.

Schofthoogte

Van 56 tot 76 cm.

Gewicht

Van 23 tot 32 kg.

Type

Jachthonden.

Vacht

Kortharig.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Rampur Windhond past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Rampur Windhond past .

 • Maxi Ageing 8+ natvoer

  Maxi Ageing 8+ natvoer

  Al is hij wat ouder, je grote hond is gezond toch? Of zou zijn uitstraling wat vitaler kunnen? Met Maxi Ageing 8+ Wet van ROYAL CANIN® ondersteun je het gezond ouder worden van je hond.

  Bekijk productpagina
 • Relax Care Maxi

  Relax Care Maxi

  Je hond is gezond, toch? Of is hij wel eens gespannen in een veranderende omgeving? Relax Care Maxi van ROYAL CANIN® is een speciale gezonde voeding die je hond helpt zich ontspannen te voelen.

  Bekijk productpagina
 • Light Weight Care Maxi

  Light Weight Care Maxi

  Je hond is gezond, toch? Of heeft hij de neiging aan te komen? Light Weight Care Maxi van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld met minder vet. Het bevat de juiste hoeveelheid vezels wat helpt je hond een vol gevoel te geven.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Rampur Windhond baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Rampur Windhond. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Rampur Windhond fokker of kennel.

Heb je al een Rampur Windhond pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Rampur Windhond het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies