Rastreador Brasiliero

Rastreador Brasiliero floor
Brazilië

De Rastreador Brasileiro is een Braziliaanse jachthondenras. Het ras is voortgekomen uit kruisingen tussen verschillende superspeurders. De Rastreador Brasileiro werd gebruikt voor de jacht op onder meer jaguars. Nog altijd is hij behoorlijk onbevreesd. Zijn bouw verraadt dat hij het achtervolgen van grote katten lange tijd vol kan houden.

Rasbeschrijving Rastreador Brasiliero

 • Ras afkomst: Brazilië

Uiterlijke kenmerken van de Rastreador Brasiliero

Jachthonden.

Kleur

Black-and-tan, driekleurige vacht.

Schofthoogte

Ongeveer 65 cm.

Gewicht

Ongeveer 25 kg.

Type

Jachthonden.

Oren

Hangend

Vacht

Kortharig.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Rastreador Brasiliero past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Rastreador Brasiliero past

 • Medium Dog Neutered Junior - tot 12 maanden

  Medium Dog Neutered Junior - tot 12 maanden

  Is je jonge hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je pup heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je pup op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
 • Sporting Trail 4300

  Sporting Trail 4300

  Je hond blijft ervoor gaan, toch? Of heb je het idee dat hij tijdens de inspanning meer energie kan hebben? Sporting Trail 4300 van ROYAL CANIN® geeft niet alleen direct energie vanaf het begin, maar draagt ook bij aan het langdurige uithoudingsvermogen van je hond.

  Bekijk productpagina
 • Sporting Endurance 4800

  Sporting Endurance 4800

  Je hond kan maar door blijven gaan, toch? Of heb je het idee dat zijn uithoudingsvermogen nog beter kan? Sporting Endurance 4800 van ROYAL CANIN® draagt bij aan het uithoudingsvermogen van je hond.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Rastreador Brasiliero baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Rastreador Brasiliero. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Rastreador Brasiliero fokker of kennel.

Heb je al een Rastreador Brasiliero pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Rastreador Brasiliero het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies