Rastreador Brasiliero

Rastreador Brasiliero floor
Brazilië

De Rastreador Brasileiro is een Braziliaanse jachthondenras. Het ras is voortgekomen uit kruisingen tussen verschillende superspeurders. De Rastreador Brasileiro werd gebruikt voor de jacht op onder meer jaguars. Nog altijd is hij behoorlijk onbevreesd. Zijn bouw verraadt dat hij het achtervolgen van grote katten lange tijd vol kan houden.

Rasbeschrijving Rastreador Brasiliero

 • Ras afkomst: Brazilië

Uiterlijke kenmerken van de Rastreador Brasiliero

Jachthonden.

Kleur

Black-and-tan, driekleurige vacht.

Schofthoogte

Ongeveer 65 cm.

Gewicht

Ongeveer 25 kg.

Type

Jachthonden.

Oren

Hangend

Vacht

Kortharig.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Rastreador Brasiliero past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Rastreador Brasiliero past .

NAAR DE VOEDINGSWIJZER

 • Medium Adult

  Medium Adult

  Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezond figuur.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dog Neutered Junior

  Medium Dog Neutered Junior

  Is je jonge hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je pup heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je pup op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dog Neutered Adult

  Medium Dog Neutered Adult

  Is je hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je gecastreerde hond heeft minder calorieën nodig terwijl de eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je middelgrote hond op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Rastreador Brasiliero baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Rastreador Brasiliero. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Rastreador Brasiliero fokker of kennel.

Heb je al een Rastreador Brasiliero pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Rastreador Brasiliero het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies