Redbone Coonhound

Redbone Coonhound floor
Verenigde Staten

Hoewel de roodbruine vachtkleur van de Redbone Coonhound goed aansluit bij zijn naam, is de naam waarschijnlijk terug te voeren op de eerste fokker: Peter Redbone. Omdat deze Amerikaanse wasberenjager graag samenwerkt met zijn baas, is deze hond goed te trainen.

Rasbeschrijving Redbone Coonhound

 • Ras afkomst: Verenigde Staten
 • Andere rasnaam: Black and Tan Coon Hound

Uiterlijke kenmerken van de Redbone Coonhound

Jachthonden.

Kleur

Effen rood.

Schofthoogte

Van 53 tot 66 cm.

Gewicht

Van 23 tot 32 kg.

Type

Jachthonden.

Vacht

Kortharig.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Redbone Coonhound past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond een voeding op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Redbone Coonhound past

 • Maxi Adult

  Maxi Adult

  Je grote hond is gezond, toch? Of zouden zijn spijsvertering en skelet wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Met Maxi Adult van ROYAL CANIN® krijgt je grote hond precies wat nodig is om gezond te blijven.

  Bekijk productpagina
 • Maxi Junior

  Maxi Junior

  Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase extra ondersteuning voor zijn weerstand kunnen gebruiken? Maxi Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup in de eerste 15 maanden te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Maxi Dermacomfort

  Maxi Dermacomfort

  Je hond is gezond, toch? Of zou zijn huid wel wat glanzender mogen? Maxi Dermacomfort van ROYAL CANIN® is een speciale gezonde voeding die het behoud van een gezonde huid ondersteunt.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Redbone Coonhound baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Redbone Coonhound. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Redbone Coonhound fokker of kennel.

Heb je al een Redbone Coonhound pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Redbone Coonhound het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies