Redtick Coonhound

Redtick Coonhound floor
Verenigde Staten

De Redtick Coonhound of American English Redtick Coonhound is nauw verwant aan zijn soortgenoot, de Bluetick Coonhound. De Redtick heeft een roodgestippelde vacht. Net als de vijf andere Amerikaanse Coonhoundvarianten (er zijn er zes in totaal) jaagt ook deze hond op grote katten, vossen of jachtberen. Hij is moedig, gehoorzaam en heeft veel beweging nodig.

Rasbeschrijving Redtick Coonhound

 • Ras afkomst: Verenigde Staten

Uiterlijke kenmerken van de Redtick Coonhound

Jachthonden.

Kleur

Rood/hazelnootkleurige, zeer gevlekte vacht.

Schofthoogte

Van 51 tot 69 cm.

Gewicht

Van 20 tot 36 kg.

Type

Jachthonden.

Oren

Hangend.

Vacht

Kortharig.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Redtick Coonhound past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Redtick Coonhound past .

Om dit jaar extra gezond van start te gaan, introduceert Royal Canin de Gezonde Voeding Weken. Van 15 januari t/m 11 februari 2018 profiteer je bij deelnemende speciaalzaken van voordeel op ROYAL CANIN® voedingen.

PROFITEER DIRECT VAN GEZOND VOORDEEL

 • Medium Adult

  Medium Adult

  Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezond figuur.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dog Senior Consult Mature - vanaf 7 jaar

  Medium Dog Senior Consult Mature - vanaf 7 jaar

  Zou je middelgrote oudere hond wel wat vitaler kunnen? Vanaf 7 jaar kan hij al de eerste ouderdomsverschijnselen krijgen. De dierenarts kan dan een speciale voeding adviseren om de gezondheid van je oudere hond te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Urban Life Junior Large Dog

  Urban Life Junior Large Dog

  Je stadse pup is gezond, toch? Of zou hij in het stressvolle stadsleven met alle prikkels en uitlaatgassen wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Urban Life Junior Large Dog van ROYAL CANIN® speciaal ontwikkeld voor de pup die in de stad leeft. Het ondersteunt het herstelvermogen en verbetert het aanpassingsvermogen.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Redtick Coonhound baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Redtick Coonhound. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Redtick Coonhound fokker of kennel.

Heb je al een Redtick Coonhound pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Redtick Coonhound het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies