ROYAL CANIN® Rottweiler Puppy

Rottweiler Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor volwassen Rottweiler pups tot 18 maanden

Rottweiler Puppy Rottweiler Puppy floor
Verkrijgbaar in verpakking van 3kg en 12kg

Je Rottweiler pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat ondersteuning voor zijn weerstand kunnen gebruiken? En de opbouw van zijn spieren en skelet heeft hij daar wat extra's voor nodig? Rottweiler Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand en de spieropbouw van je pup te ondersteunen.

  • Ondersteunt de natuurlijke afweer
  • Spierontwikkeling en ontwikkeling van botten
  • Gezondheid van het spijsverteringsstelsel
  • Exclusieve brok speciaal voor de kaak van molosser
De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Belangrijkste kenmerken

Ondersteunt de natuurlijke afweer

Ondersteunt de natuurlijke afweer

De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Dankzij een gepatenteerd* complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) helpt ROTTWEILER PUPPY de natuurlijke afweer van je pup te ondersteunen.*Frankrijk, patent nr. EP1146870.

Spierontwikkeling en ontwikkeling van botten

Spierontwikkeling en ontwikkeling van botten

Helpt de ontwikkeling van spieren en botten te ondersteunen dankzij een aangepaste hoeveelheid eiwit en passende gehaltes aan calcium en fosfor. Bevat L-carnitine.

Gezondheid van het spijsverteringsstelsel

Gezondheid van het spijsverteringsstelsel

De combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.*) en prebiotica (FOS) ondersteunt een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting.*Eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

Exclusieve brok speciaal voor de kaak van molosser

Exclusieve brok speciaal voor de kaak van molosser

Dit brokje is speciaal voor de Rottweiler ontwikkeld. Je pup kan het brokje makkelijk oppakken en het stimuleert hem te kauwen.

Voedingstabel

Voedingstabel voor deze unieke brok

Ingrediënten

Samenstelling

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsmeel, maïs, dierlijke vetten, gedehydreerd varkenseiwit*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, bietenpulp, plantaardige vezels, sojaolie, visolie, Fructi-Oligo-Sacchariden (0,34%), psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), extracten uit gist (bron van bètaglucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A (IE/kg) 26.500
Vitamine D3 (IE/kg) 700
Vitamine E (mg/kg) 530
E1 (ijzer) (mg/kg) 41
E2 (jodium) (mg/kg) 4,1
E4 (koper) (mg/kg) 13
E5 (mangaan) (mg/kg) 54
E6 (zink) (mg/kg) 135
E8 (selenium) (mg/kg) 0,09
L-carnitine (mg/kg) 300

Technologische toevoegingsmiddelen

Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (g/kg) 10

Sensoriële toevoegingsmiddelen

Yucca-extract (mg) 125
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Conserveermiddelen

Antioxidanten

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 31
Ruw vet (%) 16
Ruwe as (%) 7,9
Ruwe celstof (%) 1,8
Calcium (g) 1,26
Fosfor (g) 1

In 18 maanden 90 keer zo zwaar
In slechts anderhalf jaar tijd vermenigvuldigt het gewicht van je pasgeboren Rottweiler zich met factor 90. Dat vraagt om voeding met de juiste voedingsstoffen, zoals Rottweiler Junior van ROYAL CANIN®. Verder moet je je Rottweiler pup vanaf het begin zorgvuldig opvoeden en trainen, zodat hij uitgroeit tot een gehoorzame volwassen hond.

Loeisterk en waakzaam
De Rottweiler is van nature zeer gespierd. En zijn kalme, maar ook temperamentvolle karakter maken hem een uitstekende waakhond. Ook is hij zeer gehecht aan zijn baas. Oorspronkelijk komt de Rottweiler uit Duitsland, waar hij werd gebruikt als waak- en herdershond. In de Middeleeuwen werd de Rottweiler in Rottweil (Baden-Württemberg) ingezet om kuddes te hoeden en veehandelaren te beschermen tegen criminelen. Tegenwoordig maakt de politie zelfs gebruik van ze, vanwege hun beschermende kwaliteiten.

 

Beoordeling: 0/5 1

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® Rottweiler Puppy?

Schrijf beoordeling

Beste kwaliteit voer waar pup super op groeit en heerlijk vind

In eerste instantie kreeg mijn pup het voer dat ze bij de fokker ook kreeg, maar ze groeide langzaam en had veel last van dunne ontlasting. Na over te zijn gestapt op Royal Canin heeft ze een groeispurt gehad en is helemaal gezond. Zeer aan te raden dit voer, het is duur, maar het is het waard.