Herken jij overgewicht bij je hond?

Iedere hond verdient zijn eigen Royal Canin

Wilt u uw bezoek aan de website van Royal Canin persoonlijk maken?

Vul dan hier de naam, ras en leeftijd van uw hond in. Via het persoonlijke menu krijgt u dan handige links naar nuttige informatie. U kunt altijd uw ras wijzigen en daarmee ook uw persoonlijke menu.

Wat voor hond heeft u?
info
Ras:
Geboortedatum:
Naam hond:

Royal Canin & Honden

Uit kennis wordt precisie geboren…

                                            … uit passie wordt kennis geboren

Voor een gelukkig en lang leven zijn gezondheid en welzijn van essentieel belang. Wij begrijpen dat u zo lang en intens mogelijk van uw hond wilt genieten. Een sterke band tussen hond en baas kan alleen gebaseerd zijn op kennis en respect. Uit kennis en respect voor de kat en hond ontstaan alle voedingen van Royal Canin.

Ruim 40 jaar geleden maakte de Franse dierenarts Jean Cathery de eerste Royal Canin voeding voor zijn Duitse Herder. Deze had namelijk een gevoelige spijsvertering en een gevoelige huid. Hij vond dat er geen voeding was die de gezondheid van zijn hond ten goede kwam en dat wilde hij niet accepteren.

Laat voeding uw medicijn zijn

Hippocrates zei: 'Laat voeding uw medicijn zijn en medicijn uw voeding'. Deze uitspraak neemt Royal Canin zeer serieus; wij ontwikkelen alleen voedingen die de kat en hond helpen gezonder te zijn en te blijven. Royal Canin was dan ook de eerste die in 1997 de voedingen aanpaste aan de levensfase van de hond (leeftijd, activiteit, grootte en fysiologie). In 2000 werd deze ontwikkeling uitgebreid met een voedingsprogramma voor de Mini, Medium, Maxi en Giant honden. De gezondheidsvoedingen per ras zijn vanaf 2002 geïntroduceerd en weer is Royal Canin de pionier.

De eerste met aangepaste voeding

Royal Canin was de eerste die voedingen aanpaste aan de levensfase van de hond (leeftijd, activiteit, grootte en fysiologie). In 2000 volgde gezondheidsvoeding voor Mini, Medium, Maxi en Giant honden. Daarna kwamen de rasspecifieke voedingen. Ook hier is Royal Canin de eerste.

Dieet voedingen

Naast deze gezondheidsvoedingen zijn er ook nog ‘dieet’ voedingen voor honden met een aandoening waarbij Royal Canin verlichting kan geven. Bijvoorbeeld: nieraandoeningen, hartaandoeningen, overgewicht, nervositeit, atopie en diabetes. Daarnaast bestaat een complete lijn reproductie voedingen: van loopsheid naar puppymelk tot de eerste brokjes voor de pup.

Royal Canin Duitse Herder met pupsDe hond is een dier

Royal Canin respecteert de hond voor wat hij is: een dier en geen mens. Een hond denkt niet in smaakjes. Natuurlijk moet de brok lekker smaken; anders wordt hij niet gegeten! Deze smakelijkheid garanderen wij door alleen de beste kwaliteit ingrediënten te gebruiken, bijvoorbeeld alleen vlees dat voor menselijke consumptie geschikt is.

 

 


Deel deze pagina    Twitter Facebook Favorieten
Tips voor uw hond
Tips voor uw kat
Royal Canin Pet Advisor