Kynologen Club "De Kempen"

Kynologen Club “De Kempen” is opgericht op 25 februari 1922 en is daarmee een van de oudste hondenverenigingen in Nederland. KC De Kempen is erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

Bij onze kynologenclub trainen wij op een hond vriendelijke wijze met ervaren en gediplomeerde trainers. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht met vragen op kynologisch gebied en over de opvoeding van uw hond.

Wij beschikken over een groot, omheind en goed verlicht terrein met een gezellig clubhuis aan de Kervel 3 in Geldrop. Ons clubhuis heeft een gezellige kantine, een instructielokaal en toiletten. Op de locatie Bloemendaal 5 D (naast Sporthal De Kemmer) in Oirschot is ons tweede trainingsterrein. Ook daar is een gezellig clubhuis.

Op beide locaties wordt een breed scala aan honden-cursussen gegeven.

Eenmaal per jaar organiseren wij samen met DOGSHOW EINDHOVEN de Internationale Hondententoonstelling in het Beursgebouw in Eindhoven. Daar worden – verspreid over drie dagen – ruim 2000 honden geshowd. Daarnaast organiseren wij onder meer Agility-wedstrijden, Obedience wedstrijden en andere activiteiten.

Meer informatie: www.kcdekempen.nl