Gezondheid Verzekerd met ROYAL CANIN®!

Proteq Dier & Zorg

ROYAL CANIN® heeft voor alle honden en katten een gezonde voeding op maat. Hiermee zijn pups en kittens verzekerd van de beste start en bevordering van een gezond leven. Dat vindt ook de grootste huisdierverzekeraar van Nederland. Daarom krijg jij - als je nu een nieuwe huisdierenverzekering van Reaal Dier & Zorg afsluit - 25% van de 1e jaarpremie retour als je jouw pup of kitten ROYAL CANIN® geeft. De jaren daarna is jouw Premie Voordeel 10%.

Reaal Dier & Zorg gelooft erin dat de kwalitatief hoogwaardige voedingen van ROYAL CANIN® de gezondheid duidelijk kan bevorderen en de ziektenkosten verminderen. Dit geldt zeker voor de groeiperiode, waarin de basis wordt gelegd voor de rest van het leven van een kat of hond. 

De Reaal Dier & Zorg Verzekering is een ongevallen- en ziektekostenverzekering voor honden en katten. Speciaal voor pups en kittens hebben Royal Canin en Reaal Dier & Zorg “Gezondheid Verzekerd” ontwikkeld met 25% retour op de 1e jaarpremie van een nieuwe huisdierenverzekering.

Proteq Dier & ZorgZo werkt het:

Meer informatie: www.gezondheidverzekerd.nl