Shiloh Shepherd

Shiloh Shepherd floor
Verenigde Staten

De Shiloh Shepherd is een ‘Duitse Herder 2.0’. De hond werd ontwikkeld door de Amerikaanse Tina Barber, die een grote, sterke, intelligente en vooral kerngezonde hond op de wereld wilde zetten, met een rechte rug. Het ras van de Shiloh Shepherd is nog volop in ontwikkeling. Daarom kan het even duren voordat je een pup kunt bemachtigen.

Rasbeschrijving Shiloh Shepherd

 • Ras afkomst: Verenigde Staten

Uiterlijke kenmerken van de Shiloh Shepherd

Gezelschapshonden.

Schofthoogte

Van 66 tot 70 cm.

Gewicht

Teefjes wegen 36-55kg en reuen 50-70kg.

Type

Gezelschapshonden.

Oren

Staand.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Shiloh Shepherd past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Shiloh Shepherd past .

NAAR DE VOEDINGSWIJZER

 • Maxi Adult

  Maxi Adult

  Je grote hond is gezond, toch? Of zouden zijn spijsvertering en skelet wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Met Maxi Adult van ROYAL CANIN® krijgt je grote hond precies wat nodig is om gezond te blijven.

  Bekijk productpagina
 • Large Dog Starter

  Large Dog Starter

  Vanaf de tweede helft van haar zwangerschap tot en met de periode dat ze melk geeft heeft je hond een verhoogde voedingsbehoefte. Je grote teef kan, afhankelijk van het aantal pups, wel vier keer zoveel energie of eiwitten nodig hebben. Je dierenarts kan dan een speciale voeding adviseren die een optimale spijsvertering helpt ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Large Dog Neutered Junior

  Large Dog Neutered Junior

  Is je pup gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je hond heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je hond op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 5 Populaire namen voor de Shiloh Shepherd

Naam Voorkomend in Nederland
1. Kayt
25%
25%
2. Feylin
12.5%
12.5%
3. Kara
12.5%
12.5%
4. Shima
12.5%
12.5%
5. Tyaro
12.5%
12.5%

Shiloh Shepherd baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Shiloh Shepherd. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Shiloh Shepherd fokker of kennel.

Heb je al een Shiloh Shepherd pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Shiloh Shepherd het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies