Tibetaan

Tibetaan floor
Onbekend

Rasbeschrijving Tibetaan

 • Ras afkomst: Onbekend

Het karakter van de Tibetaan

De Tibetaan is een spontane kat die erg sociaal is, graag heeft de Tibetaan ook een maatje om mee te spelen en te slapen. Ook heeft de Tibetaan graag mensen om zich heen bij wie hij dan lekker op schoot kan liggen en tegen kan praten. De Tibetaan is een echte aandachtvrager en ook op latere leeftijd een nog speelse kat.

Lichaam

De Tibetaan is een slanke kat met een stevige poten.

Vacht

Volle halflang harige vacht

Staart

Pluimstaart

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Tibetaan past

Elke kat heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Tibetaan past .

 • Calm

  Calm

  Merk je iets aan het gedrag van je kat? Vraagt ze veel aandacht en miauwt ze zielig? Hijgt of likt ze overmatig? Is ze angstig en kruipt ze weg? Is haar eetlust misschien veranderd? Gedragsveranderingen van je kat kunnen wijzen op stress.

  Bekijk productpagina
 • Hairball Care

  Hairball Care

  Je volwassen kat is gezond, toch? Of heeft zij regelmatig last van haarballen? Geen pretje voor je kat. En ook niet voor je vloerbedekking. Hairball Care van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de haarbalontwikkeling bij je kat te verminderen.

  Bekijk productpagina
 • Sterilised in Gravy

  Sterilised in Gravy

  Is je kat gesteriliseerd of gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de hormoonhuishouding. Het gedrag van je kat en haar behoeften kunnen hierdoor veranderen. Je kat heeft minder calorieën nodig en kan dus met dezelfde voeding opeens dikker worden. Met speciale voeding blijft je kat makkelijker op een gezond gewicht.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 5 Populaire namen voor de Tibetaan

Naam Voorkomend in Nederland
1. Fitzroy
16.7%
16.7%
2. Sjakie
16.7%
16.7%
3. Orange
16.7%
16.7%
4. Amunhotep
16.7%
16.7%
5. Kedhareshvar
16.7%
16.7%

Tibetaan baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Tibetaan. Een goede fokker of cattery is het startpunt bij het kopen van een kitten. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Tibetaan fokker of cattery.

Heb je al een Tibetaan kitten in huis? Weet waar je op moet letten en geef jouw kitten de beste voeding op maat. Royal Canin geeft jou informatie en nuttige tips.

Gun jouw Tibetaan het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over kittens