Een fijne werkplek? Dan moet je naar Mars!
Mars is een van de Best Workplaces 2017

Mars, #2 Great Places To WorkDe Nederlandse units van Mars Inc. (Royal Canin Nederland B.V., Mars Nederland B.V. en Mars Food Europe C.V.) eindigden in maart 2017 met grote trots gezamenlijk op de 2e plaats van Great Places To Work. Wij zijn apetrots op de tweede plek in de categorie grote en multinationale organisaties! Een extreem hoog resultaat waarmee we deze ranking binnen komen. 91% van de 1.500 Nederlandse medewerkers is trots op haar werk en de werkplek en 87% heeft vertrouwen in de organisatie en haar beleid. Achter deze hoge score schuilt een waarde gedreven organisatie die mensen eerlijk beoordeelt op hun potentieel en prestaties en waar veel ruimte is voor ontwikkeling en plezier zo blijkt uit het onderzoek.

Medewerkers steken veel energie in Mars, de organisatie steekt op haar beurt veel energie in de ontwikkeling van haar medewerkers. "We zijn erg trots op deze prijs," aldus Anke Penninx, algemeen directeur van Royal Canin Nederland, onderdeel van Mars. "Deze prijs toont de passie van onze medewerkers voor het merk Royal Canin en het bedrijf. Een passie om een betere wereld voor huisdieren te creëren en de wil om elke dag beter te presteren. Bedankt aan alle medewerkers, want zij hebben dit mogelijk gemaakt."

Het onderzoek bevestigt ook dat Mars een bedrijf is dat haar medewerkers op de eerste plaats zet: niet alleen investeert Mars erg veel in de individuele ontwikkeling van mensen, er wordt met een scherp oog gekeken naar hun potentieel en prestaties. "Daardoor zijn er veel voorbeelden van mensen die het van de werkvloer tot directieniveau hebben gebracht, ook al begonnen zij die reis met een curriculum vitae dat je niet direct als reisbewijs zou hebben herkend", aldus Jack Tabbers,algemeen directeur Mars Nederland. Mars staat er om bekend dat het medewerkers geen baan maar een loopbaan biedt en de ruimte geeft om zich te blijven ontwikkelen.

Mars scoorde over de hele linie hoger dan vergelijkbare organisaties - met name waar het gaat om het opleiden van haar medewerkers steekt het bedrijf met kop en schouders boven anderen uit. Marlie Joosten (Brand Manager, sinds 3 jaar werkzaam bij Mars): "Nieuwe collega's staan er vaak van te kijken hoeveel aandacht wordt besteed aan trainingen en cursussen. Maar succes krijg je niet op een presenteerblaadje aangereikt. Een gezonde dosis ambitie en resultaatgerichtheid komen dan ook goed van pas."

Bekijk hier het totaal overzicht van de Great Place To Work lijst 2017

Interesse in een carriére bij Mars or Royal Canin Nederland?